Via een klassieke wenteltrap kom je in deze prachtige slaapkamer mét bakstenen muur

Sommige appartementen hebben het allemaal. Ze zijn stijlvol, hebben een inrichting waar we verliefd op zijn en ook nog eens een prachtig kleurenpalet waar we ons helemaal in kunnen vinden. Kortom, het is een appartement waar we jaloers op zijn. Dit appartement, met een bakstenen muur en een ouderwetse wenteltrap, is er zo eentje waar we zo in zouden willen trekken. Zonder iets te veranderen. Echt.

Want zeg nou zelf, zo’n stijlvol appartement willen we toch allemaal?

De slaapkamer is er eentje in de categorie ‘hier zijn we stikjaloers op’, want alles klopt. De oude bakstenen muur geeft de ruimte uitstraling, wat helemaal afgemaakt wordt door de donkere houten balken. Door de fotogenieke (en onwijs grote!) Monstera krijgt de kamer een levendige sfeer. En het entree met de ronde wenteltrap is natuurlijk helemaal bijzonder, dat zien we niet vaak.

Het kleurenpalet van de kamer is zo ontzettend dromerig. Zachte wit en pasteltinen worden mooi gecombineerd met zwarte details, zoals de hangende bedlampjes en de fotolijstjes. De zwart-wit afbeeldingen hangen ook helemaal op de juiste plek.

De ultieme gids naar een prachtige slaapkamer: De beste tips en ideeën bij het inrichten van je slaapkamer

Hands up als je hier ook maar al te graag jouw eigen home office van zou willen maken. De combinatie van wit en baksteen blijft een van onze favorieten.

Wanneer je de wenteltrap weer naar bedenen volgt, kom je in de woonkamer terecht. Hier zien we vooral grijs, pastelkleuren, veel groene planten en wat zwarte stalen details terug. Eigenlijk in dezelfde stijl als de slaapkamer, alleen missen we hier die iconische bakstenen muur.

In de gang van dit appartement zal je geen drukke kapstok en rommelig schoenenrek tegenkomen. Deze twee zijn namelijk heel overzichtelijk opgeborgen in een kast in de hal. Daar zijn we fan van, want een opgeruimde hal oogt veel rustiger als je het appartement binnen komt.

Hier zijn we fan van: de shiny metrotegels zijn niet in het standaard patroontje gelegd, maar in een Herringbone motief. Hierdoor krijgen de tegels nog iets extra bijzonders mee.

Verder is de keuken heel licht gehouden door lichtgrijze keukenkastjes, de gouden details van de handvatten en knopjes én het schattige witte eettafeltje waar de koffie altijd klaar staat. Het eindresultaat is een frisse keuken die ook nog eens best ruim oogt.

Nog meer binnenkijkers in deze stijl:

De leukste interieur crushes, talloze hacks en een eindeloze bron aan inspiratie. Rechtstreeks in je inbox. Meld je aan voor de Roomed Inspiratieboost.
[mc4wp_form id=”245779″]

Bron: stadshem

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Via een klassieke wenteltrap kom je in deze prachtige slaapkamer mét bakstenen muur
Sluiten