Lotte Wullems
Lotte Wullems Shopping 24 nov 2017

Roomed’s weekendtip: de Etsy Made in NL markt in vier steden door heel Nederland

Heb jij nog geen weekendplannen? Mooi, nu wel. Zaterdag 25 en zondag 26 november vindt namelijk het eerste Etsy Made in NL pop-event plaats, in vier steden door heel Nederland. Het online platform Etsy.com, bekend van haar webshops vol met creatief talent van over de hele wereld, is voor een keertje ook offline te bezoeken.

In Amsterdam, Leiden, Utrecht en Maastricht zullen aankomend weekend voor het eerst de pop-ups plaatsvinden. Talenten uit heel Nederland zullen hun eigen creaties laten zien én verkopen. Het moment dus om een uniek item in huis te halen.

Divers aanbod

Het aanbod op de vier Etsy Made in NL pop-up evenementen is heel divers. Zo vind je op het Utrechtse Etsy pop-up event Margriet Kramer met LUKKILI: handgemaakt servies van keramiek. In Leiden staat Alejandra Croes van MiniSwell, bekend van haar macramé art. Of wat dacht je van rieten manden? Dan moet je in Maastricht zijn, waar Anina Perez staat met haar shop Pomtasticbaskets.

Wil je liever shoppen vanuit je luie stoel? Wij hebben hier onze vijf favoriete Nederlandse Etsy webshops voor jou op een rij gezet.

Waar en wanneer?

Amsterdam | 25 en 26 november
De Hallen
Hannie Dankbaarpassage 47

Maastricht | 25 en 26 november
De Lambert
Koningin Emmaplein 7

Utrecht | 25 november
Deining in de Kas
Gageldijk 182

Leiden | 26 november
Scheltema
Marktsteeg 1

Meer informatie over het Etsy Made in NL event vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Roomed’s weekendtip: de Etsy Made in NL markt in vier steden door heel Nederland
Sluiten