Shopping 24 mrt 2017 Lotte Wullems

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Onze favorieten van vorige week gemist? Check onze selectie van vijf leuke buitenlandse webshops hier!

kamerstukken

1. Kamerstukken | Interieurbasics met een twist! Van de gebreide lampen van llot lov, de kopjes van Imm living tot de sfeervolle, verhalende lichthouders van Anna Carin Dahl en de denimkussens van By Mölle. Op kamerstukken vind je een mengeling van Nederlandse, Zweedse, Deense, Duitse en Canadese ontwerpers en designers.

stoer in style

2. Stoer in style | Stoer in Style is een webwinkel met woonaccessoires, met een stoere en pure uitstraling, veelal gemaakt van natuurlijke materialen. De collectie is samengesteld, met voornamelijk Scandinavische merken, aangevuld met accessoires en zeefdrukken ontworpen door zelfstandige ontwerpers, die op kleine schaal produceren.

Zeldzaammooi

3. Zeldzaammooi | Zeldzaammooi heeft als eerste in Nederland honderden kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers met hun producten samengebracht in één webwinkel. Zo haal jij met gemak een uniek item in huis.

Finnish design shop

4. Finnish Design Shop | Dol op Scandinavisch design? Dan is deze webshop een walhalla voor jou! Als liefhebber van minimalisme ga je hier zeker slagen.

Lola Life Lines

5. Lola Life Lines | Lola Life Lines neemt je mee in een eclectische webwereld vol kitsch en nostalgie. Zeker een aanrader als je nog een bijzonder cadeautje zoekt voor een ander (of jezelf).

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten