Maud van Dijck
Maud van Dijck Wooninspiratie 25 jan 2022

Hacken met webbing: 6 ideeƫn waardoor jij ermee aan de slag wilt

Heb je nog een vertrouwde BILLY thuis of een leuke IVAR? We hebben namelijk wat leuke ideeƫn voor IKEA hacks met webbing in petto vandaag. Met webbing geef je deze IKEA items gemakkelijk een toffe upgrade waardoor ze een mooie natuurlijke maar ook retro touch krijgen.

Wij zijn in ieder geval enthousiast over de ideeƫn hieronder. Haal dus inspiratie uit de verschillende designs. Staat er een geruit design bij voor een IVAR kastje wat je liever op je BRIMNES zou zien? Gewoon doen!

6 keer IKEA hacken met webbing

1. BILLY

Deze all-time favoriet staat bovenaan ons lijstje. Zou je op BILLY uitgekeken zijn dan wordt hij zo weer een eyecatcher waar je naar wilt kijken. Verf de deuren van IKEA’s BILLY in een chique kleurtje en geef ze een make over met webbing zoals hierboven. Zo staat jouw kast er weer simpel en stijlvol bij.

2. BESTƅ

Ook de BESTƅ in dezelfde look als BILLY ziet er tof uit! Een heel leuk idee om jouw tv-meubel een nieuwe twist te geven. Zet er nog een retro tv op en jouw woonkamer krijgt pas echt een leuke retro touch.

3. IVAR

Wil je ook echt nieuwe vormen in het design aanbrengen van je IKEA kast? Kijk dan naar de IKEA hack met webbing van de IVAR hierboven. De ronde vormen in het ontwerp geven dit kastje een stijlvolle uitstraling. Het mooie design in een zilveren kleur gecombineerd met de gouden glans van de rotan straalt zoveel elegantie uit.

Goud en zilver combineren in je interieur, kan dat? 4 handige tips

4. Roze en rotan met IVAR

Of ga voor een hippe roze kleur. Ook hier zie je weer de mooie bogen in het design van deze IKEA hack terug. Combineer het met een leuke Monstera en jouw kast staat lekker hip in huis.

5. Een geruiten design voor je IVAR

Voor de IVAR hebben we veel IKEA hack inspiratie met webbing! De grootte van de IVAR maakt het ook ideaal om tot een leuk retro kastje om te toveren voor in je interieur. Mocht je toch niet zo van de eerdere designs met ronde vormen houden dan laat de IVAR hierboven zien dat een scherper design net zo tof is.

6. BRIMNES

Houd je meer van vierkanten? Dan is het design van deze BRIMNES misschien iets voor je. Zwart is trouwens ook een leuke kleur om te combineren met webbing. Deze combinatie benadrukt nog meer de gouden glans die rotan met het juiste licht heeft.

6 IKEA hacks om het BEKVƄM krukje een toffe upgrade te geven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Little House On The Corner

Reageer op artikel:
Hacken met webbing: 6 ideeƫn waardoor jij ermee aan de slag wilt
Sluiten