We hebben ons droomhuis gevonden en het staat in São Paulo

Toegegeven, wij komen wel vaker dan wekelijks ons droomhuis tegen en eigenlijk kun je het ons niet kwalijk nemen. We zien hier nu eenmaal zoveel gave huizen voorbijkomen! Ook deze keer hebben we een geweldig appartement gevonden, waar we zo in zouden trekken. Het staat in São Paulo en is ontworpen door architect Felipe Hess. Eerder lieten we je al het huis van de architect zelf zien en we moeten zeggen dat we wel wat overeenkomsten zien..

Net als in zijn eigen huis maakte de architect ook hier veel gebruik van stoere materialen, zoals metaal, beton en bakstenen. De combinatie met mid-century designmeubels en de grote kunstcollectie van de bewoners maakt het huis levendig en groots. Kijk maar even mee..

roomed-appartement-sao-paolo2
roomed-appartement-sao-paolo4
roomed-appartement-sao-paolo
roomed-appartement-sao-paolo1
roomed-appartement-sao-paolo3
roomed-appartement-sao-paolo0

Het huis heeft een woonoppervlak van 400 vierkante meter en heeft tevens een balkon met uitzicht over de drukke stad. Helaas hebben we daar geen plaatjes van.

roomed-appartement-sao-paolo6
roomed-appartement-sao-paolo111
roomed-appartement-sao-paolo9

De rode brick wall is een kunstwerk van de Braziliaanse André Komatsu.

roomed-appartement-sao-paolo8
roomed-appartement-sao-paolo1243
roomed-appartement-sao-paolo1221

Net wanneer je denkt dat het niet mooier kan worden, krijg je de badkamer te zien. Wauw! Een te gekke combinatie van wit geverfde bakstenen, Friese witjes en een gave betonnen wasbak.

roomed-appartement-sao-paolo88
roomed-appartement-sao-paolo5

De keuken is misschien nog wel de meest gave ruimte van het huis. Middenin de ruimte staan twee keukeneilanden van beton. De één wordt gebruik als kookeiland; de ander als kruidentuin. Een geweldig idee! Ontdek hoe jij zelf een keukeneiland van beton kunt maken.

Een schuifdeur van glas en metaal verbindt de keuken met de eetkamer. Waardoor je toch het gevoel van een open ruimte hebt!

droomhuis

Wij zijn benieuwd.. hoe ziet jouw droomhuis eruit?

franparente.com

Reageer op artikel:
We hebben ons droomhuis gevonden en het staat in São Paulo
Sluiten