Jaime Andreas
Jaime Andreas Tips 26 feb 2020

Je wc gezellig maken? 4 tips voor het kleinste kamertje

Het kleinste kamertje in het huis is vaak ook het vergeten kamertje in huis. Oké, het is een kleine ruimte, maar we spenderen er meer tijd dan we denken. Dus het mag ook wel een beetje gezellig zijn. Met een paar simpele touches maak je je wc gezellig en een fijne kamer in je huis.

De wc is een kleine ruimte, dus veel kan je ook niet doen. Toch zijn hier een aantal tips voor een knusse wc.

4 tips om je wc gezellig te maken

1. Maak slim gebruik van de ruimte

Er is weinig ruimte in de wc, dus werk in de hoogte. Hang wat planken aan de muur zodat je daar iets op kan zetten. Zet ook niet al je spullen los in de ruimte, maar kies in plaats daarvan voor een mand of een doos om dingen in te doen. Zoals je wc-rollen, maandverband of tampons. Het staat netjes en leuk.

2. Altijd ruimte voor een plant

Planten kan je overal in je interieur plaatsen, ook in je wc dus. We raden het je niet aan om te kiezen voor een grote plant en het liefst ook niet voor eentje die veel licht nodig heeft, wc’s zijn vaak ook donkere kamertjes met weinig zonlicht. Wel maken plantjes je wc een stuk levendiger en fijner.

3. Zeep

De meeste wc’s hebben ook wel een kleine wasbak, dus deze kun je ook heel goed gebruiken voor een beetje gezelligheid. Hang een leuk handdoekje op en kies voor lekker ruikende en leuk uitziende zeep. Een schattig zeeppompje of een zeepje in een leuke vorm.

4. Luchtverfrisser

En natuurlijk ruikt het in het kleine kamertje niet altijd naar rozen. Maar wie zegt dat de luchtverfrisser zo’n oersaaie lelijke spuitbus moet zijn? Niemand. Je kan ook kiezen voor een schattig geurkaarsje in een leuke pot, een luchtverfrisser in een leuke spray of van die geurstokjes die je veel bij bijvoorbeeld Rituals langs zien komen.

Je wc gezellig maken doe je met de bovenstaande simpele tips en wie weet worden je bezoekjes aan dit kleine kamertje op deze manier een stukje leuker.

Heb je de smaak te pakken en wil je meer tips voor het inrichten van je interieur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Je wc gezellig maken? 4 tips voor het kleinste kamertje
Sluiten