Mirre Staats
Mirre Staats Wooninspiratie 29 jul 2018

Video: dit stel bouwde een droomhuis voor minder dan 450 euro

Door onze vrienden van WANT werden wij gewezen op dit droomhuis in de bergen van West Virginia. Een aantal jaar geleden zegden fotograaf Nick Olson en designer Lilah Horwitz hun baan op en besloten zij hun droom na te jagen: een huis bouwen in de bergen. Zij hadden hier maar een klein budget voor en dat was dan ook meteen een extra reden om het huis te bouwen van gerecycled materiaal. Voor minder dan 450 euro wisten ze dit pareltje te maken van hout en afgedankte ramen.

Op hun eerste date nam Olson Lilah mee naar de bergen van West Virginia, waar zijn familie een stuk land bezit. Kijkend naar de zonsondergang grapten de twee hoe tof het zou zijn om op die plek een huis van ramen te bouwen zodat er altijd genoeg daglicht zou zijn in huis. Waar dit idee bij de meesten een plekje onderaan de bucketlist zou krijgen, stopten Olson en Horwitz nog geen jaar later met hun baan om zo hun droom te verwezenlijken. Onderstaande video brengt je naar hun droomhuis.

Bekijk hier de video:

Dankzij een verlaten schuurtje vol materialen en tientallen garage sales hebben ze het huisje op houten poten kunnen bouwen. Het huisje dient overigens niet als woonhuis, de wintermaanden in West Virginia zijn namelijk behoorlijk koud.

Ook de volgende huizen kregen een bijzondere look met gerecycled materiaal:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.want.nl

Reageer op artikel:
Video: dit stel bouwde een droomhuis voor minder dan 450 euro
Sluiten