WAUW. Deze omgebouwde kapel is het gaafste vakantiehuis ooit!

Deze tot vakantiehuis omgebouwde kapel staat tussen de weilanden van Engeland en straalt een en al rust uit. Het huis heeft een jaloersmakende open keuken, grote woonkamer en vier slaapkamers en kan er ook prima mee door als normaal woonhuis. Wij weten zeker dat je je na het zien van deze foto’s al thuisvoelt!

Het Zwitserse Evolution Design transformeerde het oude kerkje tot luxe vakantiewoning waar modern en traditioneel elkaar ontmoeten. Kijk maar even mee.

Rustiek met een moderne twist

De kapel uit 1880 is vanbuiten heel eenvoudig. De deur en kozijnen zijn in dezelfde kleur rood geverfd als de typische Engelse brievenbus. Vanbinnen is het kerkje op een paar authentieke elementen na, zoals de ramen en houten balken, volledig getransformeerd tot moderne woning. En dat is best wel gaaf gedaan. Het interieur is aan de ene kant rustiek en landelijk, maar heeft ook een moderne twist door een aantal gave industriële elementen. En de muur met Portugese tegeltjes vinden we echt fantastisch!

Het vakantiehuis heeft zelfs een slimme home office onder de trap. Werk jij ook graag thuis? Met deze vijf tips verhoog je je productiviteit.

De slaapkamers zijn super basic, maar passen daardoor perfect bij de rest van het interieur. Door de combinatie van hout, wit en fijne warme plaids krijgen de kamers een heerlijke Scandinavische sfeer. Tof, dat hout achter het bed! Dit effect maak je makkelijk na door hout te plakken op de muur.

Wil jij wel een tijdje doorbrengen in dit fantastische vakantiehuis? De kapel kost €210,- per nacht en biedt plaats aan zeven gasten. Verblijf is mogelijk vanaf drie overnachtingen. Reserveren kan via Airbnb.

www.evolution-design.info

Reageer op artikel:
WAUW. Deze omgebouwde kapel is het gaafste vakantiehuis ooit!
Sluiten