Wauw.. deze loft in New York staat vol groots design. Letterlijk!

Wanneer bijzondere kunst en prachtige architectuur samenkomen, wordt de Roomed redactie gelijk enthousiast. Hetzelfde gebeurde toen wij de foto’s van deze loft in New York onder ogen kregen. Wat een te gek project! Design studio Ando Studio ontwierp dit fantastische huis in samenwerking met Arik Ben Simhon. Samen waren zij verantwoordelijk voor zowel de architectuur als voor het cureren van de design objecten.

Deze betonnen bunker hoeft niet persé je smaak te zijn, maar uniek is het zeker. De loft is gevuld met kunst met maatje XXL, met onder andere – ja echt – een propellor vliegtuig!

Helaas is het niet bekend wie er in deze prachtige loft woont, maar volgens de website van de ontwerpers is het een particulier met een grote voorliefde voor kunst en design. Dat lijkt ons wel duidelijk..

Naast het prachtige uitzicht over New York, heeft deze loft nóg een special feauture. Langs de gigantische ramen loopt een strook water (waarvan wij vermoeden dat het een zwembad is), waarin een lief speelgoed eendje een bad neemt. De nóg grotere versie van deze badeend zagen we eerder voorbij komen in dit artikel.

Ook de meubels in deze loft zijn niet mis. De ontwerpers hebben gespeeld met verschillende materialen, vormen en constructies. De betonnen vloer wordt gecombineerd met twee grote vloerkleden.

Op bovenstaande foto is goed te zien dat het plafond van deze loft héél hoog is. Hier wordt de aandacht nog even extra op gevestigd door het gebruik van grote, maar vooral hoge eyecatchers. De lange schacht van de open haard middenin de loft en de grote XL boekenkasten in een contrasterende kleur benadrukken de hoogte van de loft.

Het stylen van een huis met een hoog plafond kan knap lastig zijn. Daarom geven we je zeven tips om je daarbij te helpen. Heb je juist een laag plafond, maar wil je je huis groter laten lijken? Check dan even dit artikel.

www.ando-studio.co.il

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Wauw.. deze loft in New York staat vol groots design. Letterlijk!
Sluiten