Watch & learn van dit appartement in Göteborg

Binnenkijken is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens heel erg handig. Je leert er namelijk een heleboel van! Dit appartement in Göteborg heeft genoeg slimme en stijlvolle features, die we graag met jou delen. Zo doe je inspiratie op én leer je ook nog wat bij. Win-win dus!

We worden er altijd happy van als we handige stylingslessen uit een binnenkijker kunnen halen. Check bijvoorbeeld dit appartement waardoor wij helemaal enthousiast werden over zwarte muren.

Lichte kleuren voeren de boventoon in de woonkamer. Een slimme zet, want hierdoor lijkt de kamer een stuk groter. De twee stalen stoeltjes hebben hetzelfde effect: doordat je er doorheen kan kijken is het geheel een stuk ‘luchtiger’.

De bewoners van dit appartement in Göteborg hebben de styling heel basic gehouden, maar zijn wel flink aan de slag gegaan met kunst. Zo hebben ze boven de bank verschillende posters en prints gecombineerd, wat een goede manier is om een statement te maken met kunst.

Je kunt een schilderij natuurlijk aan de muur hangen, maar het is eigenlijk veel leuker om dat her en der juist niet te doen. Door bijvoorbeeld een schilderij op een bankje tegen de muur te zetten, voorkom je die saaie en voorspelbare look. Zeker als de rest van je kunstwerken op een andere hoogte hangt ontstaat er dynamiek, en dat maakt je interieur extra levendig!

De spiegel op de kastdeur is een handige zet omdat het de keuken optisch een stuk groter maakt.

>> 11x Scandinavische keukens waar wij best achter het fornuis willen staan

Via een klein trapje bereik je de zolder, waar de slaapkamer, een home office en genoeg opbergruimte te vinden zijn. De zolder is een handige plek voor zo’n home office, omdat het bureau gemakkelijk onder het schuine dak past. En met de Eames chair maak je de stijlvolle look helemaal af!

>> 7x zó creëer je de perfecte home office in een klein hoekje

In de nok van dit appartement in Göteborg zit de knusse slaapkamer. De bakstenen muur geeft de zolder een hele sfeervolle en stoere look.

Struggles met een schuin plafond? Na het lezen van deze tips weet je exact hoe je een zolderkamer moet inrichten en stylen.

MEER LEZEN
In dit appartement zie je hoe je een Scandinavische look met een warme sfeer creëert en dit appartement in Zweden heeft een te gek wit interieur. Met onze handige tips creëer je zelf in een handomdraai een Scandinavisch interieur.

Reageer op artikel:
Watch & learn van dit appartement in Göteborg
Sluiten