Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 22 mrt 2022

Koukleumen opgelet: dit stijlvolle warmtekussen is ideaal voor het voorjaar

Het is die tijd van het jaar dat de zon (eindelijk weer!) schijnt, maar het stiekem nog best wel fris is buiten. Grote kans dat je staat te popelen om met goed gezelschap, een glas wijn en lekkere hapjes in je tuin of op je balkon te vertoeven. Het enige wat er nog in dit plaatje ontbreekt? Nou, dat is iets waarvan je waarschijnlijk nog niet wist dat je het wil hebben: een warmtekussen!

Hoera voor de 21e eeuw en haar geavanceerde technologie! Er bestaan tegenwoordig kussens en dekens die met één druk op de knop opgewarmd kunnen worden tot de gewenste temperatuur. Handig voor alle koukleumen onder ons en extra fijn voor degenen die nét iets comfortabeler willen zitten. Bij wie je moet zijn voor de beste en meest stijlvolle warmtekussens en -dekens? Maak kennis met het Nederlandse merk Stoov®.

Duurzaam warmtekussen

Waarom zou je je hele huis opwarmen als je ook alleen jezelf kunt verwarmen? Juist, dat dachten de oprichters van Stoov® nu ook! Het merk bedacht de zogenaamde Ploov: een comfortabel en duurzaam warmtekussen dat makkelijk in gebruik is. Doordat het kussen je lichaam direct opwarmt, gaat er geen warmte verloren in de rest van de ruimte. Je laadt het kussen op met een USB-kabel en kunt deze vervolgens tot zes uur lang draadloos gebruiken – dat is meer dan genoeg tijd om met je vrienden bij te kletsen in de tuin of behaaglijk op de bank een serie te bingen, denken wij zo.

Warmtekussens
Je laadt het kussen op met een USB-kabel en kunt deze vervolgens tot zes uur lang draadloos gebruiken. Stoov®

Een kussen kan net dat statement piece in je woonkamer zijn, wat kleur toevoegen aan je balkon of de finishing touch aan je tuin geven. En wie zegt dat comfort en stijl niet samen kunnen gaan? Geen zorgen: Stoov® houdt de laatste trends nauwlettend in de gaten en komt regelmatig met nieuwe designs. De warmtekussens zijn verkrijgbaar in hoezen van verschillende kleuren en materialen. Zo kun je de look van je woonkamer, tuin of balkon in een handomdraai veranderen, mocht je eens toe zijn aan iets nieuws. En good to know: de hoezen zijn wasbaar en mogen in de wasmachine.

Infrarood technologie

Benieuwd hoe zo’n warmtekussen nu eigenlijk werkt? De producten van Stoov® zijn uitgerust met infrarood warmtetechnologie. Waar de meeste warmtekussens je lichaam alleen oppervlakkig opwarmen, zorgt deze technologie ervoor dat je lichaam van binnenuit warm wordt. Het heeft zelfs een aantal gezondheidsvoordelen, zoals het verminderen van pijn, verbeteren van de bloedcirculatie en losser maken van stijve gewrichten. Extra fijn: je kunt kiezen hoe warm je je kussen wil hebben. Er zijn drie warmteniveaus van minstens 34 en maximaal 42 graden.

Warmtekussens
De warmtekussens zijn verkrijgbaar in hoezen van verschillende kleuren en materialen. Stoov®

Als je je nu afvraagt of dit een duurzame keuze is, dan kunnen we je tevredenstellen: Stoov® produceert haar producten zo duurzaam mogelijk. Dan hebben we het niet alleen over duurzame materialen van goede kwaliteit, maar ook over de duurzame reis van het product naar je voordeur. En als je zelf duurzamer wil wonen en geld wil besparen op je energierekening, dan is zo’n warmtekussen al helemaal een goeie keuze. Als je je verwarming wat lager zet en zo nodig een warmtekussen of -deken gebruikt, verwarm je je lichaam efficiënter (zonder de rest van je huis te verwarmen) én bespaar je geld en energie. Een win-win, noemen we dat. Benieuwd naar de warmtekussens en -dekens? Bekijk de verschillende producten op de website van Stoov®.

In samenwerking met Stoov

Reageer op artikel:
Koukleumen opgelet: dit stijlvolle warmtekussen is ideaal voor het voorjaar
Sluiten