Zó voeg je warmte toe aan een zwart-wit interieur

Een zwart-wit interieur kan soms snel kil overkomen. Ondanks dat er niets zo fijn is als een strak, fris en clean huis: een beetje warmte is altijd welkom!

Wij geven je vier tips over hoe je je zwart-wit interieur toch een warme look geeft, zonder het toevoegen van kleur!

1. Kaarsen

Kaarsen zijn een echte must have voor een warme look in huis. ‘s Avonds de grote lampen uit, de kaarsjes aan en met een dekentje op de bank. Zo is een fris en clean interieur opeens toch ook heel knus.

binnenkijken minimalistisch huis zwart-witfoto's

2. Planten en bloemen

Planten zijn natuurlijk meestal groen, dus hiermee breng je meteen op een subtiele manier toch een beetje kleur aan in je zwart-wit interieur. Daarbij komt dat bloemen de gave hebben om een interieur gezellig en huiselijk te maken, dus ook als die zwart-wit is! Ben je een minimalist? Zelfs één bloem in een vaas kan al voor een knus effect zorgen!

> Lees ook: 4 redenen waarom je meer planten in huis moet halen

mat zwart interieur

3. Zachte stoffen

Wollen kleedjes, pluizige tapijten, warme plaids… Voor een warme look in je interieur zijn zachte stofjes een must! En je kunt hiermee makkelijk de zwart-wit trend in je interieur doorzetten.

4. Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zijn van zichzelf vaak al warm qua kleur (denk aan rotan, hout, riet, leer) dus door het toevoegen van deze materialen breng je makkelijk – zonder het gebruik van echte kleuren – toch een beetje warmte aan in huis.

MEER LEZEN
Kun je geen genoeg krijgen van de zwart-wit combi? Bekijk de allermooiste zwart-wit interieurs in dit Moodboard vol inspiratie!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Zó voeg je warmte toe aan een zwart-wit interieur
Sluiten