Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 10 jan 2020

We kunnen allemaal iets leren van de warme inrichting van dit appartement

Sit back and relax, want we hebben weer een fantastisch Scandinavisch appartement voor je gevonden waar wij veel interieur inspiratie uit gehaald hebben. De kleuren van de warme slaapkamer kloppen helemaal, het appartement is licht én we zien talloze goed geplaatste woonaccessoires.

En het beste is: dit appartement ligt op een tóplocatie, midden in het centrum van het Zweedse Malmö. Het opera gebouw ligt om de hoek. Zo wordt naar Zweden verhuizen ineens wel heel aantrekkelijk…

gezellige woonkamer
Bron: Bolaget

Hallo lichtinval in de keuken! Wat een heerlijke, lichte ruimte is dit. Doordat de ramen vrijwel tot het plafond komen en de deur ook van glas is, heb je de hele dag lekker veel licht om je favoriete gerechten te maken.

Enne, wie heeft ooit gezegd dat je geen vloerkleed in de keuken neer kunt leggen? Of een heerlijke schommelstoel met een zacht kleedje? De bovenstaande foto bewijst maar weer eens dat je in de keuken ook heel goed accessoires neer kunt leggen.

gezellige woonkamer en keuken
Bron: Bolaget
warme kleuren in de slaapkamer
Bron: Bolaget
warme kleuren in de slaapkamer
Bron: Bolaget

Warme kleuren in de slaapkamer

Wat een pláátje he, deze slaapkamer. We worden helemaal gelukkig van de warme kleurencombinatie die in deze slaapkamer duidelijk naar voren komt. De roestkleurige kussens lijken precies dezelfde kleur als de plant in de vensterbank te zijn. En dat combineert dan weer mooi met het diepgroene van de Alocasia én het zachte, bruine plaid.

Dit alles komt in de lichte ruimte met veel wit en daglicht extra goed tot zijn recht. Ook een goed idee van de bewoners om te kiezen voor witte gordijnen die nog licht doorlaten, want daardoor krijgt de warme slaapkamer een romantische uitstraling.

warme kleuren in de slaapkamer
Bron: Bolaget

Elke ochtend happy wakker worden? Zet dan ook zo‘n mini ecosysteem op je nachtkastje. Dat staat niet alleen hartstikke leuk en groen, maar zorgt er ook meteen voor dat je nooit meer met je verkeerde been uit bed stapt.

Binnenkijken in nog meer mooie appartementen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
We kunnen allemaal iets leren van de warme inrichting van dit appartement
Sluiten