Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 1 nov 2017

Drie tips voor een woonkamer met een warme najaarslook

Als de temperatuur daalt en de avonden steeds sneller lijken te vallen, dan wil je je het liefst terugtrekken op je bank. Geef je interieur daarom dat gevoel van geborgenheid met een warme najaarslook. Wij geven je drie tips om jouw woonkamer klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

Met enkele simpele aanpassingen, kun je al een groots resultaat bereiken.

Park and oak

Roestkleuren

Heb je alleen maar koele tinten in je woonkamer en geen geld voor grote aankopen? No worries, natuurlijk hoef je niet elk seizoen weer een andere bank aan te schaffen (ook al zouden we dat wellicht stiekem allemaal graag willen). Maar met accessoires, zoals kussens en een plaid, kun je budgetproof roestkleuren toevoegen aan je interieur. Heb je er ook weleens aan gedacht op bijvoorbeeld de kap van je lamp te verwisselen?

Is deze warme look een blijvertje? Dan kun je natuurlijk ook de muur verven of een nieuw vloerkleed kopen.

Bjufors

Siertakken als decoratie

Siertakken – met of zonder bessen – brengen dat knusse herfstgevoel in huis. Zet een aantal takken in een simpele (grote) vaas. Handig ook als je geen groene vingers hebt; ze blijven een stuk langer mooi dan een bosje bloemen. Wil je er eeuwig van kunnen blijven genieten? Dan zijn er ook mooie neppe alternatieven!

Roomido

Zachte en luxe stoffen

Breng letterlijk en figuurlijk warmte in je interieur met zachte stoffen en luxe materialen. Dé musthave van het seizoen is en blijft toch wel een velvet poef. Meer inspiratie vind je hier.

Trek de look door naar de slaapkamer

Fluweel in de slaapkamer voor een luxueuze look.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie tips voor een woonkamer met een warme najaarslook
Sluiten