Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 15 jan 2018

Match made in heaven: warm hout met een vleugje groen en glazen details

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken.

Dit keer een ‘speciale’ editie. We combineren namelijk in plaats van twee, drie elementen met elkaar. Steeds vaker zag ik namelijk de prachtige combinatie van warm hout met groene en glazen details langskomen tijdens het voortzetten van mijn Pinterest-verslaving. Ik vond het hoog tijd om jullie eens te inspireren met deze ontdekking.

De combinatie van het (het liefst donkere) warme hout samen met groen zorgt voor een aardse sfeer. De glazen accenten maken het geheel af door een stuk elegantie toe te voegen. In principe heeft deze combinatie alles wat een goed gestyled interieur in zich moet hebben: warmte, kleur en stijl.

Het toevoegen van deze combinatie aan je interieur is tevens een heel goed excuus om nog meer planten in huis te zetten. Want laten we eerlijk zijn – van planten en bloemen krijgen we nooit genoeg. Ben jij niet de allergrootste held als het aankomt op de verzorging je groene verzameling? Kies dan een van deze zes varianten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Match made in heaven: warm hout met een vleugje groen en glazen details
Sluiten