Frederique Rekers
Frederique Rekers Interieur 19 mei 2021

Een saaie muur maak je instant leuker met een van deze wandtapijten

Een muur kan je op veel verschillende manieren decoreren. Verven, behangen, posters plaatsen, foto’s ophangen, noem het maar op. Maar als dit allemaal niks voor jou is en je iets unieks wilt kan een wandtapijt iets voor jou zijn.

Benieuwd naar waar je ze kunt scoren? Lees dan verder om erachter te komen waar je ze kunt kopen en om wat prachtige voorbeelden te zien.

Wandtapijten

Je hebt ze in alle soorten en maten en ze fleuren een saaie muur in een keer flink op. Misschien niet iets waar je meteen aan denkt voor je interieur maar zeker de moeite waard om eens naar te kijken. Ze geven veel textuur aan je muur en een prachtige musthave voor in jouw interieur.

Easy! Op deze manier maak je een hoogpolig tapijt het beste schoon


EmilyWeaving

Wauw, dit is niet het meest standaard wandtapijt dat je zult tegenkomen. Deze ronde zelfgemaakte tapijten kan je scoren bij EmilyWeaving en zullen gegarandeerd veel kleur toevoegen in je interieur.

Sageandclare

Deze vierkante wandtapijten kan je kopen bij Sageandclare. Ze hebben veel verschillende unieke tapijten met elk andere kleuren en patronen. Hang ze op achter je bank, in je slaapkamer of bij de eettafel. Dit wil je meteen in huis halen, toch?

Anthropologie

Dit wandtapijt is een stukje groter dan de rest. Bij Anthropologie kan je hem kopen om jouw huis in een klapt een stuk unieker te maken. Naast deze tapijten verkopen ze ook andere prachtige muurdecoraties. Snel even een kijkje nemen dus. 😉

Etsy

Voor als je het graag wat kleiner aanpakt: dit wandtapijt is iets subtieler en kan je overal zo ophangen. Je kan deze (en nog veel meer kleine varianten) kopen bij Etsy.

Ruggable

Net iets rustiger: Ruggable biedt op hun webshop verschillende tapijten aan voor op de muur die er iets simpeler uit zien (maar zeker niet minder mooi).

Neon letters aan de muur zijn hot – hier scoor je ze voor aan jóúw muur

Wandtapijt
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een saaie muur maak je instant leuker met een van deze wandtapijten
Sluiten