Renée Leeuw
Renée Leeuw Kantoor 21 feb 2015

Waarom een slordige ruimte een goed idee is

Dit is nou zo’n artikel dat ik schrijf vanuit mijn hart. Normaal gesproken geven we eindeloos veel tips voor het opruimen en organizen van elke ruimte in huis, maar laten we nu even al die handige trucs opzij schuiven en ruimte maken voor, zoals ik het altijd noem, geordende chaos. Een beetje rommel schijnt namelijk helemaal niet zo slecht te zijn.

Ben jij zo iemand, die op de een of andere manier zijn bureau of kamer nooit lang netjes kan houden? Dat kan heel goed liggen aan jouw enorm creatieve brein! Zo hadden grote denkers bijvoorbeeld ook geen opgeruimde office, of zoals Albert Einstein het formuleerde..

If a cluttered desk is a sign of a cluttered mind, then what er we to think of an empty desk?

Ik sluit me graag aan bij deze wijze uitspraak en breng hieronder een ode aan de slordige ruimte, die – al zeg ik het zelf – heel inspirerend kan zijn!

Of je nou slordig bent of niet, creatief of geordend, die artistieke look van ateliers kun je sowieso zelf creëeren en wij laten je hier zien hoe.

Bron: Damn Snaps
Bron: ChuanSong

Stoppen met opruimen: ja of nee?
Uiteraard heeft het geen zin om expres rommel te maken en als je nu eenmaal heel geordend bent van jezelf dan kunnen we daar eigenlijk alleen maar heel jaloers op zijn. En wist je dat mensen in een opgeruimde kamer eerder geneigd zijn om geld te doneren aan goede doelen? Beide eigenschappen hebben dus zo hun voordelen, maar we raden je desondanks aan om eens te experimenteren met een geordende chaos, want dat kan soms heel enerverend werken!

Bekijk alle beelden van deze creatieve werkplek.

freshome.com

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Waarom een slordige ruimte een goed idee is
Sluiten