Waarom een grijze bank in elk interieur werkt

Waarom een grijze bank in elk interieur werkt

Een grijze bank is alles behalve het grijze muisje van je interieur. Deze veelzijdige kanjer past namelijk bij elke stijl en sluit naadloos aan bij zo’n beetje ieder kleurenpalet. Wellicht een veilige optie dus, maar daarom niet minder mooi.

Om dat te bewijzen, hebben we een fijne inspiratieboost voor jou gemaakt. Enjoy!

Achica

Een bank bepaalt voor een groot deel de sfeer van de woonkamer. Zit je in een fase dat je helemaal weg bent van okergeel? Natuurlijk, een okergele bank vinden wij ook érg tof, maar als je van jezelf weet dat je smaak snel kan veranderen, dan is dat wellicht niet zo’n goede keus. Een groot meubelstuk is immers vaak nogal een investering. Ga daarom voor een basic, grijs exemplaar en voeg met accessoires kleur toe. Denk aan kussens, een plaid en vaasjes op je salontafel.

Fiona Anderson

Wil je toch voor een groter statement gaan? Verf dan de muur. En als je dat weer zat bent, kun je het weer gemakkelijk in een andere kleur schilderen. Bonus: grijs matcht met elke kleur, dus je hoeft niet bang te zijn dat het vloekt met je bank!

Bron: Entrance
Westelm
Doris Leslie

Ook in een interieur met veel hout kan grijs prima. Omdat de kleur niet heel uitgesproken is, kun je het ook gemakkelijk combineren met warme of juist koele tinten.

Meer veelzijdige items voor je interieurs?