Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Finds 2 feb 2016

Waan jezelf architect met deze bijzondere plantenbak

Even net alsof doen alsof je architect bent, wie wil dat nu niet? Zo nu en dan komen we op de redactie te gekke ontwerpen tegen waarmee we onszelf even kunnen wanen in de bouwkundige wereld. Zo ook met deze bijzondere plantenbak van de Russische ontwerper Maxim Scherbakov. De plantenbak ziet er te gek uit en zorgt daarnaast ook nog eens goed voor je planten!

Ben je zelf helaas niet gezegend met groene vingers? Bekijk dan even dit artikel met tips, of koop voornamelijk planten die weinig onderhoud nodig hebben. Wij zetten de mooiste varianten op een rijtje.

De plantenbak bestaat uit verschillende onderdelen die allemaal naadloos op het onderstel passen. Door de onderdelen op te stapelen kun je de plantenbak steeds een compleet nieuwe look geven. De onderdelen vormen een soort huizenblok, die we herkennen uit de architectuur van New York.

Het idee achter dit ontwerp is de verstedelijking van de grote steden. Passen planten zich hierop aan? In dit ontwerp in ieder geval wel, want in elk onderdeel krijgen de planten genoeg daglicht.

Wil je zelf aan de slag met beton om zo je tuin een industriële look te geven? Bekijk dan deze DIY voor super leuke betonnen plantenbak op wielen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

plan-s23.com

Reageer op artikel:
Waan jezelf architect met deze bijzondere plantenbak
Sluiten