Waan je even in de zomer met dit prachtige bohemien huis

Dit bohemien huis in West-Australië is zó vrolijk ingericht, dat je er spontaan een zomergevoel van krijgt. Zodra je binnen een kijkje neemt, wordt je overvallen door de oase aan verschillende kleuren en de vele planten die overal in het huis te vinden zijn. Het huis is een mix van Australian surf, verschillende boho-invloeden en héél veel kleur.

We lieten je al eens eerder zien wat key is tot een mooi bohemien interieur, maar ook uit dit huis zijn heel wat styling lesjes te halen als het aankomt op een vrolijk Boho sfeertje! Watch and learn: de kunst van creëren van een ruimte die open is, terwijl hij toch vol staat met een heleboel drukke items!

Bohemien huis
boho-huis-1
boho-huis-2

De entree van dit huis is overgoten met planten. We spotten de welbekende cactus, maar ook veel leuke andere planten. Ben jij ook wel toe aan iets nieuws in plaats van de verzameling cactussen die inmiddels zo ongeveer bij iedereen thuis staat? Begrijp ons niet verkeerd, de cactus blijft een heel fijne plant voor in huis, maar er zijn goede alternatieven voor de cactus.

boho-huis-12
boho-huis-13
boho-huis-19
boho-huis-14

Dat dit bohemien huis een goed voorbeeld is van next level color blocking, is in een oogopslag te zien. Er worden veel zomerse tinten gemixt met allerlei patroontjes, waardoor het een vrolijk geheel wordt.

Wil je zelf wat meer kleur toevoegen in je huis? Zo doe je dat!

boho-huis-15
boho-huis-16

Een bohemien huis zonder vintage items bestaat niet. Ook in dit huis zijn veel vintage spullen met elkaar gecombineerd. Dit geeft het huis een persoonlijke touch, omdat er achter veel spullen een verhaal schuilt.

boho-huis-18
boho-huis-20

Opvallend is de fijne mix van materialen en tinten. Een stoere leren poef wordt gecombineerd met koper en riet.

boho-huis-3
boho-huis-4
boho-huis-5
boho-huis-6
boho-huis-7

Dit is nog eens een kleurrijke keuken! Wil je zelf ook wat meer kleur toevoegen aan je keuken? Bekijk dan even deze inspiratiebeelden met de mooiste keukens met een kleurtje. En no worries, het hoeft dus echt niet meteen zo over the top als hier.

boho-huis-8
boho-huis-9
boho-huis-10
boho-huis-11

MEER LEZEN
Geïnspireerd geraakt door dit zomerse bohemien huis? Bekijk dan ook nog dit mooie huis vol met boho-invloeden en treasures van over de hele wereld.

Reageer op artikel:
Waan je even in de zomer met dit prachtige bohemien huis
Sluiten