Merve Ozturk
Merve Ozturk Tuin 12 dec 2020

Prachtige vuurkorven voor de tuin zodat je wat frisse lucht kunt happen

Winter, het is koud, het wordt snel donker en de bomen op straat en in de tuin zien er behoorlijk kaal uit waardoor we een hoop gezelligheid missen. Kijk je ook al uit naar die gezellige zomeravonden in de tuin? Je hoeft niet langer te wachten, want ook tijdens de winter kun je genieten van je tuin.

Wij hebben namelijk de leukste vuurkorven op een rijtje gezet waarmee je zelfs in de wintermaanden een cozy sfeer creëert. Behoefte aan nog meer gezelligheid? Plant dan vooral deze winterplanten voor een kleurrijke tuin in de winter.

Dit zijn de mooiste vuurkorven voor in de tuin

Vuurkorven in de tuin
Bron: IKEA

1. BROKÖ vuurkorf

Met deze stalen vuurkorf van de IKEA creëer je direct een gezellige sfeer in de tuin. Zet ‘m op een vlakke, gelijkmatige plek. Het is belangrijk dat je geen benzine, alcohol of aanmaakvloeistof gebruikt, ga in plaats daarvan voor barbecueaanstekers.

Deze vuurkorf is 41 cm breed en 50 cm hoog. Voor €34,95 staat ‘ie bij bij jou in de tuin.

Vuurkorven tuin
Bron: Praxis

2. BBQ & Friends vuurkorf ‘Lanzarote’

Vuurkorf Lanzarote kan je gebruiken als vuurkorf, maar door een grill bovenop te plaatsen kun je ‘m ook gemakkelijk gebruiken als barbecue. Hij beschikt namelijk over een deksel.

Of je er lekker stukjes vlees op bakt of probeert op te warmen tijdens de koude dagen, deze vuurkorf staat ongetwijfeld enorm elegant in de tuin. Hij heeft een diameter van 65 cm en je koopt ‘m voor €59,99 bij Praxis.

Josper vuurkorf
Bron: MADE

3. Josper vuurkorf

Josper helpt je om warm te houden – maar dan helemaal in stijl. Deze vuurkorf is niet alleen groot, hij ziet er ook nog eens decoratief uit. De schaal zit niet vast, waardoor je ‘m dus gemakkelijk kan schoonmaken. Daarnaast is er aan de onderkant ook nog extra opslagruimte.

Hij is 87 cm hoog en ook 87 cm breed. Voor €189 op MADE.com.

JOKJOR flint
Bron: Vuurkorfwinkel.nl

4. Vuurkorf Flint

Deze beauty viel ons direct op door zijn aparte design. Dit is pas écht een eyecatcher in de tuin. Hij heeft een afwerking van roest waardoor hij enorm stoer staat.

Daarnaast is de vuurkorf gemaakt van ruim 16 ‘zwevende’ ribben. Hij is 50 cm hoog en 45 cm breed. Je koopt ‘m op Vuurkorfwinkel.nl voor €295.

Schoorsteen
Bron: Intratuin

5. Vuurkorf met schoorsteen

Nu we het toch over een apart design hebben, mag deze niet missen. Steek ‘m aan, pak er een goed boek en een kop thee bij en geniet van een gezellige sfeer met een knisperend vuurtje op de achtergrond.

Hij heeft een hoogte van 138 cm, is 50 cm breed en kost €119 bij de Intratuin.

Houten
Bron: Tuinmeubelshop

6. Vuurkorf Timber

Met deze prachtige voorkorf geniet je van een heerlijke vlam. Dankzij het glas is hij ook nog eens heel veilig. Plaats er een gascartouche in zodat je ruim zes uur kunt genieten van de vlam.

Hij is 30 cm hoog en heeft een diameter van 18 cm. Bestellen kan via Tuinmeubelshop.nl voor €115.

Andere manieren om een gezellige tuin te creëren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Prachtige vuurkorven voor de tuin zodat je wat frisse lucht kunt happen
Sluiten