Maartje Wieling
Maartje Wieling Interieur 28 jun 2017

Een vrolijke slaapkamer met planten, prints, en alle kleuren van de regenboog

Zonder dat je helemaal knettergek wordt van alles dat er om je heen gebeurt. Ja dat kan echt. Wij laten je zien hoe het moet! Kleur toevoegen, verschillende prints combineren en je kamer nèt iets te vol zetten met planten: het is allemaal mogelijk. En nog stijlvol ook.

Scroll snel naar beneden en laat je inspireren door deze voorbeelden van een zomerse en vooral vrolijke slaapkamer!

Een prachtig opvallend bloemenprintje doet het natuurlijk altijd goed. Maar pak een keer extra uit door een van deze prints op de muur te plakken. En daar houdt het dan niet bij op natuurlijk. Match je beddengoed met de bloemenprint en zet om het helemaal af te maken nóg meer planten in de kamer (een zomerse olijfboom bijvoorbeeld).

Geen zin of geld om een heel nieuw dekbed te kopen? Koop een kleurrijke sprei of een paar kussens en zorg daarmee voor meer kleur. En die items mogen dan natuurlijk naast een fel kleurtje, óók een opvallende print hebben.

De foto hierboven is hét ultieme voorbeeld van een kleurrijke slaapkamer met alles erop en eraan. Allerlei verschillende felle kleuren, oneindig veel patronen en ook nog een paar eyecatching planten.

Houd je wel van een vrolijke slaapkamer met prints, kleur en planten, maar vind je de meeste voorbeelden toch echt te druk en te veel? Kijk dan naar de twee laatste afbeeldingen. Door maar één of twee kleuren te kiezen en hier en daar een ruimte onbenut te laten behoud je toch een beetje rust.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een vrolijke slaapkamer met planten, prints, en alle kleuren van de regenboog
Sluiten