Bizar! Deze vrijstaande woning staat al 15 jaar te koop

Het zit de bewoners van deze vrijstaande woning in Blijham niet mee, want hun huis staat namelijk al 15 (!) jaar te koop. En nee het is geen armoedige bouwval, maar een groot landhuis met maar liefst 4850 m² grond.

Dit huis staat – tot op de dag van vandaag – nog steeds te koop op Funda. Voor € 467.500 is de woning in Groningen van jou. De eigenaar is stellig en wil er geen cent minder voor vangen, dus afdingen heeft geen zin.

funda huis

Dethmer Nuus – de eigenaar – heeft deze vrijstaande woning samen met een bevriende aannemer in 2001 gebouwd. Kort nadat het huis klaar was, bleek zijn vrouw ziek te zijn. Het stel wilde daarom graag kleiner wonen. Achteraf bleek dat het minder snel bergafwaarts ging dan verwacht en was de druk om te verhuizen ook minder aanwezig. Toch laat het stel de woning in de verkoop staan om makelaarskosten te besparen.

grote keuken

De vrijstaande woning heeft 8 kamers met rondom uitzicht over een mooi groen landschap. Je kunt dus wel zeggen dat het stulpje op een perfecte locatie staat. Dit huis biedt veel mogelijkheden en is super geschikt om het helemaal te verbouwen en er een droomhuisje van te maken. Kijk maar naar deze geweldige stadsvilla! Wellicht een inspiratiebron.

houten sauna

Naast de heerlijke rustige omgeving kun je ook nog eens ontspannen in een grote sauna. Hier vind je de mooiste sauna’s voor in huis.

Bron: Funda
Bron: RTV Noord

Reageer op artikel:
Bizar! Deze vrijstaande woning staat al 15 jaar te koop
Sluiten