Lotte Wullems
Lotte Wullems Spots 18 feb 2018

Vriendinnenweekend? Dit barbieroze hotel in Ibiza is de nieuwste hotspot

Wij hebben even in onze glazen bol gekregen en voorspellen dat dit hotel een van dé nieuwe hotspots wordt van Ibiza. Het gloednieuwe Paradiso Ibiza Art Hotel ziet er namelijk fantastisch uit: barbieroze in een art-deco stijl. Dit is toch gewoon pérfect voor een vriendinnenweekend? Bijkomend voordeel: het is adults only!

barbieroze hotel
vriendinnenweekend

Er zijn verschillende (roze!) suites beschikbaar, waar je met twee tot vijf vriendinnen kan overnachten. Elke kamer is ontworpen door een van de zestig kunstenaren die hebben meegewerkt aan de fantastische, barbie meets seventies uitstraling van dit hotel.

hotel in ibiza

Oh, en niet geheel onbelangrijk: je hebt zelfs een hotelmedewerker tot je beschikking. Want waarom zou je zelf moeite doen om een reservering te regelen bij de hipste bar als hij dat voor jou kan doen?

En wil je een auto huren om volop van Ibiza te kunnen genieten? De exemplaren van het hotel passen geheel in het thema en zijn.. pastelkleurig. We love it!

Hier wil je toch naartoe? Alleen al om hét perfecte Instagramplaatje te maken. Voor een midweek in september betaal je ongeveer 700 euro.

Foto’s: Paradiso Ibiza Art Hotel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

HLN

Reageer op artikel:
Vriendinnenweekend? Dit barbieroze hotel in Ibiza is de nieuwste hotspot
Sluiten