Frederique Rekers
Frederique Rekers Tips 24 jun 2021

Deze vraag vergeten mensen vaak bij het uitkiezen van een koffietafel (maak die fout niet!)

De koffietafel is vaak een klein en valt niet echt op. Het is een plek om drankjes op te zetten, je voeten op te laten rusten of bloemen op te laten shinen. Zoals je al merkt: een koffietafel heeft veel functies en is daarom belangrijker dan je denkt.

Deze vraag vergeten mensen vaak bij het uitkiezen van een koffietafel.

Koffietafel uitkiezen

Met de hoeveelheid opties, stijlen en kleuren kan je nog wel even bezig zijn met het uitkiezen van dit meubel. Daarom is het goed om te kijken naar andere dingen in plaats van alleen maar naar het uiterlijk. Daar hebben we een belangrijke vraag voor en die gaan we met jullie delen.

5 praktische tips voor het stylen van een glazen koffietafel

Dit wil je jezelf vragen als je en koffietafel kiest

Oké, laten we het maar gewoon zeggen. De vraag die zo belangrijk is gaat om het functioneren van de koffietafel, is hoe jij de koffietafel wilt gaan gebruiken. Klinkt best logisch zo’n vraag maar het wordt vaker vergeten dan je denkt.

Je kan hem zelfs nog iets specifieker maken: “Hoe wil je dat deze tafel jouw van dienst is in deze ruimte?”. Zo kan je het belangrijk vinden dat hij groot genoeg is voor alle drankjes of dat er bijvoorbeeld plek is om dingen op te bergen.

5 leuke alternatieven voor de standaard koffietafel

De koffietafel

Als je dit eenmaal weet en erover na hebt gedacht hoe je hem wilt gaan gebruiken zal het koopproces een stuk makkelijker gaan. Dus: voordat je naar de winkel gaat wil je nadenken over het gebruik van je meubel dat je wilt kopen. Klinkt best logisch, toch?

Deze vraag kan je jezelf ook stellen bij andere meubels want hé, er is nu in bijna elke productcategorie erg veel keuze.

All eyes on you: zó maak je een echte eyecatcher van jouw salontafel

Koffietafel
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Apartment Therapy

Reageer op artikel:
Deze vraag vergeten mensen vaak bij het uitkiezen van een koffietafel (maak die fout niet!)
Sluiten