Voormalige bioscoop omgebouwd tot woonhuis

Voor een luttele €3,71 miljoen kun je een voormalige bioscoop kopen in Denver. Het oude filmtheater is een tijdje in gebruik geweest als kerk en werd daarna verbouwd tot woning voor een gezin. Het huis is van alle luxe voorzien en hoewel het pand in principe best gaaf is, zouden wij het qua interieur toch wel wat anders hebben aangepakt. De inrichting is erg donker, erg Amerikaans en bovendien komen de gave industriële elementen op die manier helemaal niet tot hun recht.

Oordeel zelf maar..

De enorme glazen want is een gave toevoeging aan het huis en zou normaal gesproken de ruimte nog groter maken. Maar doordat al het meubilair dezelfde bruin-grijze tint heeft, oogt de kamer lang niet zo ruim als het is en valt het ook niet op dat de ruimte een hoog plafond heeft. Zonde!

Een goede filmzaal mag uiteraard niet ontbreken in deze voormalige bioscoop. Wil jij thuis ook het movie theater gevoel hebben? Wij geven je een aantal leuke tips voor je eigen home bios.

Toegegeven, we zijn wel een beetje jaloers op de inloopkast. Hoewel we wederom de kastjes in een andere kleur zouden verven. Check hier hoe jij de inloopkast van je dromen kunt creëren.

Op het dakterras is tevens een jacuzzi (niet op de foto) en helemaal onder de grond is een garage met ruimte voor heel wat fietsen en snelle cars.

Wat wel cool is: vanaf de straat lijkt het huis nog exact op de bioscoop die het ooit was.

www.estately.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Voormalige bioscoop omgebouwd tot woonhuis
Sluiten