Naomi Pater
Naomi Pater Interieur 7 mrt 2022

Bewonder hier alvast de leuke voorjaarscollectie van Søstrene Grene

Onze all time favoriete interieurzaak Søstrene Grene verwelkomt de lente met een prachtige nieuwe voorjaarscollectie. Dit jaar richten ze zich vooral op meubelstukken en accessoires van natuurlijke materialen. Aangezien dit helemaal een trend is kunnen wij niet wachten om de nieuwe Søstrene Grene voorjaarscollectie van 2022 te bewonderen.

Blok maar alvast een gezellig dagje weg in je agenda, want die splinternieuwe collectie is nú al te koop.

Dit is de nieuwe voorjaarscollectie van Søstrene Grene

Sostrene grene voorjaar 2022, bloemen
Bron: Søstrene Grene

Verwacht nieuwe kandelaars, hippe bloempotten en vazen, maar ook manden, een lampenkap van rotan, kleurrijk serviesgoed én interieurartikelen om je tuin mee in te richten. Wij kunnen nu al niet meer wachten om de tuin om te toveren tot een vrolijk lenteparadijsje.

Ontdek ook nieuwe producten voor de woonkamer, zoals een poef en loungestoel van het zachte teddy materiaal en een hoop mooie interieur- en opbergoplossingen

Sostrene grene voorjaar 2022, stoel woonkamer
Bron: Søstrene Grene
Sostrene grene voorjaar 2022, keuken
Bron: Søstrene Grene

Een verfijnde touch in de keuken

De zusjes Grene presenteren in de collectie nieuwe spullen voor de keuken. Ontdek prachtig servies, bestek en keramiek, maar ook keukengerei met een delicaat vleugje kleur.

Sostrene grene voorjaar 2022, slaapkamer
Bron: Søstrene Grene

Natuurlijke materialen in de slaapkamer

Een aangenaam begin van de dag begint in je slaapkamer. Zorg daarom voor rustige en natuurlijke accessoires. De nieuwe collectie van de winkel speelt hier dit seizoen op in en komt met een simpele maar chique lamp, een kamerscherm van vurenhout en zachte dekens.

Sostrene grene voorjaar 2022, nachtlampje
Bron: Søstrene Grene

Kijk nou hoe leuk dit nachtlampje is. Het ontwerp is simpel, maar wij vinden die ronde vorm erg mooi en ook de lampenkap met bloemenprint fleurt de ruimte lekker op.

Sostrene grene voorjaar 2022, accessoires, opbergdozen
Bron: Søstrene Grene

Ook de accessoires in de nieuwe collectie springen direct in het oog. Zie bijvoorbeeld die leuke pastelkleurige opbergbakken en die gouden gieter. Wij krijgen al helemaal zin om deze nieuwe collectie te shoppen.

Ook al iets leuks gezien bij deze Søstrene Grene voorjaarscollectie van 2022? Gelukkig hoef je niet meer te wachten, want de nieuwe collectie bewonder je nu al in de winkels én online.

Mind, body, soul: Søstrene Grene’s nieuwe collectie focust op ons welzijn

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bewonder hier alvast de leuke voorjaarscollectie van Søstrene Grene
Sluiten