Jaime Andreas
Jaime Andreas Interieur 6 apr 2020

Dit is dé kleur die je jouw voordeur zou moeten verven om je huis sneller te verkopen

De voordeur is het eerste wat mensen van je huis zien, samen met de rest van de buitenkant. Daarmee kan je een goede eerste indruk maken, zeker wanneer je je huis wil verkopen. Het lijkt misschien een klein detail, maar een mooie voordeur kan het verschil betekenen.

Volgens een onderzoek uit 2018 van onderzoeker Zillow is zwart de beste kleur om je voordeur te verven. Zwart is dé kleur om je huis sneller te verkopen en om hem te verkopen voor meer geld. Een pimpelpaarse deur is tof en zeker origineel, maar dat verkoopt niet fantastisch. Een zwarte deur wel.

De voordelen van een zwarte voordeur

Niet alleen dat, een zwarte deur staat ook gewoon heel goed bij de meeste huizen. Een zwarte deur past goed bij een modern huis, maar kan ook fantastisch staan bij een huis dat er wat klassieker uitziet. Zwart is sophisticated en elegant, maar tegelijkertijd is het ook gewoon heel simpel.

Het veranderen van de voordeur van je huis is helemaal niet lastig en ook geen dure uitgave. Het is een simpele goedkope manier om je huis een beetje op te knappen en dat hoef je niet alleen te doen wanneer je je huis gaat verkopen.

Dit zijn een paar toffe zwarte deuren

Om je een beetje te inspireren zijn dit een paar prachtige zwarte deuren.

De zwarte voordeur is bijvoorbeeld onwijs elegant en classy, zeker in combinatie met het detail in de ramen. Door de ramen wordt het zwart ook een beetje afgebroken en ziet het er minder heftig uit.

Maar deze deur is weer lekker modern. Zo zie je maar dat een zwarte voordeur eigenlijk bij ieder type huis wel goed past. Het ziet er misschien niet heel spannend uit, maar je weet wel dat je met zo’n deur goed zit. Je kan met deze kleur eigenlijk niet de mist in gaan.

Ook zonder ramen in de deur ziet zo’n zwarte deur er tof uit. Het staat leuk, simpel en het verkoopt lekker. Wat wil je nog meer?

Inspiratie voor deuren ín je huis:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is dé kleur die je jouw voordeur zou moeten verven om je huis sneller te verkopen
Sluiten