Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Interieur 18 jun 2017

De mooiste buitenverlichting voor zwoele zomeravonden

Er is niets fijners dan een zwoele zomeravond waarbij je tot laat buiten kunt zitten. Goede vrienden, flesje wijn, lekker eten en een warm plaid: zo zouden wij elke zomeravond wel willen doorbrengen! Maar zodra de wisseling van de wacht heeft plaatsgevonden en de maan hoog aan de hemel staat, moet je zelf voor wat licht in de duisternis zorgen. Wij zetten daarom de mooiste buitenverlichting op een rijtje.

Deze verlichting is niet alleen praktisch, maar ook ontzettend sfeervol!

Bron: Emily Henderson

String lights

Drapeer een lichtslinger boven de tafel, tussen de takken van een boom, hang ‘m nonchalant aan een muur of stop een aantal lichtjes in een fles. Eindeloze mogelijkheden en super sfeervol! Check dit artikel voor de mooiste voorbeelden.

Bron: Steyl

Kaarsen en lantaarns

Verschillende lantaarns en kaarsen geven je tuin een romantische look. Hang kleine lantaarns in de boom of aan de schutting en zet de tafel vol met verschillende stompkaarsen. Zo creëer je niet alleen licht, maar ook veel sfeer!

Drijvende lichtbollen

Als je een vijver of zwembad hebt, kun je grote lichtbollen op het water laten drijven. Heb je geen water in de buurt? No worries, zulke bollen staan ook prachtig op het gras of tussen het bloemenperk.

Bron: Houzz

Een vuurkorf of fire pit

Sfeervol, veel licht én warmte: de vuurkorf is het ideale accessoire voor een fijn avondje in de tuin!

Bron: House and Fig

Wist je dat je van je oude wastrommel een te gekke, moderne vuurkorf kunt maken? Check deze DIY voor het stappenplan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De mooiste buitenverlichting voor zwoele zomeravonden
Sluiten