Lotte Wullems
Lotte Wullems Spots 26 jan 2018

Voor de vrijmibo: The Commons laat je wanen in een Amerikaanse bioscoop

Amsterdammers opgelet! Zoek je nog een plek om het weekend in te luiden met een vrijmibo? In Amsterdam-Oost is deze week bar en restaurant The Commons geopend. Het interieur, met Amerikaanse dining booths, neon verlichting en een heuse pizzabar, is geïnspireerd op een bioscoop. En ja, dat ziet er ontzettend tof uit!

Nieuwsgierig naar meer hotspots? Kijk dan hier.

the commons

Internationaal tintje

Niet alleen het interieur van deze kleurrijke bar heeft een internationaal tintje, ook de menukaart bestaat uit ‘commenly-loved’ gerechtjes van over de hele wereld. Denk aan een Scandinavisch vispotje, Indiase jalfrezi, maar ook de all-American cheeseburger ontbreekt niet. Wil je graag een borreltje doen met vrienden? Ook de cocktailkaart is divers: van een Italiaanse Negroni, tot een Japanese-inspired Perfect Matcha.

Leuk weetje: Craig Cunningham, F&B director en brein achter het concept werkte, jarenlang onder andere nauw samen met Jamie Oliver.

Hoe leuk zijn deze Amerikaanse dining booths? De turquoise, roze en groene accenten zorgen voor een mooi kleurenspel. De neonverlichting en de muurtekeningen geven de bar daarnaast een rauw randje. Wij zien onszelf hier wel nippen aan een heerlijke Mojito.

vrijmibo amsterdam

Mm.. pizza!

Adres:
The Commons Amsterdam
Wibautstraat 131

The Commons heeft daarnaast ook vestigingen in de volgende steden: Rotterdam, Den Haag, en Amsterdam-West. De nieuwste telg van The Commons familie is vanaf maart 2018 te bezoeken in Maastricht.

Fotograaf: Jesaja Hizkia

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voor de vrijmibo: The Commons laat je wanen in een Amerikaanse bioscoop
Sluiten