Iris Wijnands
Iris Wijnands Shopping 20 sep 2019

Weekend tip: Vondel Hotels’ vintage zolderschatten bij pop-up store ZOLDER47

Op zolder tussen oude dozen en zakken met oude kleren kun je vaak geweldige spullen vinden. Het is niet uitzonderlijk dat we een heel hip interieuritem vinden op de zolder. Een vintage item dat al jaren oud is. Vondel Hotels heeft de hele zolder doorgespit voor de mooiste schatten die ze konden vinden, en die kan jij nu kopen.

Voor het vijfde jaar op rij organiseren ze de vintage, art en fashion pop-up store genaamd ZOLDER47.

Vondel Hotels en ZOLDER47

Vergeet kringloopwinkels en rommelmarkten: een pop-up store met zolderuitverkoop is dé plek om tweedehands en vintage items te scoren voor je interieur.

Vondel Hotels vond het zonde om die mooie spullen te laten verstoffen. Daarom hebben ze alle zolders van de Vondel Hotels Collection afgestruind om opzoek te gaan naar boeken, moderne kunst, vintage interieur items en meer. Hebben!

Eigenaar Arjen van den Hof heeft na zijn verhuizing alle items bij elkaar verzameld voor de verkoop van ZOLDER47. Wie opzoek is naar een echte designklassier, kan dus het best even snuffelen tussen de zolderkoopjes van Van den Hof.

Tijd om te jagen op zolderkoopjes

Tijdens de pop-up store kun je op jacht gaan tussen deze unieke verzameling. Wauw! Zo hebben ze items als retro design kastjes, een bloemenschilderij of een oversized trenchcoat.

Eigenlijk is het net alsof je een oude zolder doorzoekt van iemand met héél veel mooie interieuritems.

Het leuke is dat je, naast shoppen, ook deel kan nemen aan workshops. Er zullen verschillende optredens en evenementen zijn, omdat De Hallen in datzelfde weekend ook vijf jaar bestaat.

Save the date voor Vondel Hotels

De vintage, art en fashion pop-up store vindt plaats in één van de Vondel Hotels, Hotel De Hallen op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Je kunt shoppen van 12:00 tot 18:00. Het adres is Bellamyplein 47 in Amsterdam West

Nog meer lezen over vintage?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weekend tip: Vondel Hotels’ vintage zolderschatten bij pop-up store ZOLDER47
Sluiten