Jaime Andreas
Jaime Andreas Keuken 15 mei 2020

Willen we hebben: een koelkast in de vorm van een Volkswagen busje (!!)

Altijd al gedroomd van een roadtrip in een hip Volkswagen busje om heel Amerika te ontdekken, maar heb je daar op het moment geen tijd of geld voor? Deze droom komt een stukje dichterbij met de Volkswagen Bulli koelkast van ETNA. Niet echt hetzelfde als een roadtrip, maar wel erg gaaf.

De Volkswagen Bulli is het boegbeeld voor het hippietijdperk, vrijheid, roadtrips en het ontdekken van de wereld. Aan het busje zitten veel nostalgische herinneringen verbonden. Dit is een fijne koelkast als je verlangt naar een lange vakantie maar in plaats daarvan lange dagen moet werken of naar school moet.

Eerlijk is eerlijk: deze koelkast is waarschijnlijk niet heel goed voor je dieet. Want nu lopen we telkens terug naar de keuken om dit toffe meubel te bewonderen.

volkswagen bulli koelkast
Bron: ETNA

De Volkswagen Bulli koelkast

De koelkast ziet er dus uit als de voorkant van een Volkswagen Bulli. Het blitse blauw is lekker vrolijk en kleurig. Nee, de koelkast is niet echt subtiel en maakt een flink statement in je interieur. Misschien wat heftig, maar in combinatie met rustige neutrale kleuren in de keuken staat het helemaal niet verkeerd. Met deze koelkast heb je gegarandeerd een unieke keuken.

De ronde vormen maken de koelkast speciaal en zorgen voor een zachtere uitstraling. Niet alleen is het een gaaf meubel; het is ook nog eens functioneel met een ruim koelgedeelte en een handig vriesvak voor lekkere ijsjes.

Geen koopje

Helaas is de Volkswagen Bulli koelkast van ETNA geen koopje. Het is namelijk een speciale editie. Voor €1299,- tik je zo’n koelkast op de kop. Prijzig, maar dan heb je ook wel echt een uniek meubel in de keuken.

Voor meer informatie over deze speciale ETNA koelkast moet je zijn op de website.

Meer inspiratie voor de keuken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ETNA

Reageer op artikel:
Willen we hebben: een koelkast in de vorm van een Volkswagen busje (!!)
Sluiten