Jaime Andreas
Jaime Andreas Slaapkamer 17 jun 2020

5 alternatieven voor het bankje aan het voeteneind van je bed

Het is leuk om in de slaapkamer genoeg ruimte te hebben voor een bankje bij je bed voeteneind. Maar ervaring leert dat je daar waarschijnlijk voornamelijk kleren op legt en verder geen gebruik van maakt. Dit zijn een aantal alternatieven voor dat kleine bankje waar je wellicht meer aan hebt.

Ieder meubel aan het einde van je bed nodigt uit om daar spullen neer te leggen, zeker als je wat rommelig bent. Maar we hopen dat je van deze ideeën meer gebruik gaat maken.

5 alternatieven voor het bed voeteneind

1. Stoelen

Plaats een of twee comfortabele stoelen aan het einde van je bed. Helemaal perfect als je een televisie in je slaapkamer hebt en je last van je rug krijgt als je te lang overeind zit in bed. Heerlijk om je zondagochtend door te brengen in een comfortabele stoel met een kopje koffie.

2. Planten

Je hoeft natuurlijk niet iets te hebben waar je op kunt zitten. Een paar groene grote planten aan je voeteneind kunnen je slaapkamer een hele andere look geven. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens goed voor je.

> Lees ook: Een gezonde slaapkamer: met deze luchtzuiverende planten word je fris wakker

3. Meer opbergruimte

Opbergruimte hebben we nooit genoeg. Zeker niet als je slaapkamer uitpuilt van al je kleren en accessoires. Helemaal niet verkeerd om aan het einde van je bed extra opbergruimte te plaatsen. Dit kan in de vorm van een leuke opbergkist of een lagere ladekast.

4. Een tafeltje

Ook leuk is een breed tafeltje om je televisie of accessoires op te zetten. Met behulp van mooie bloemen en foto’s van je kinderen is dit een goede manier om je slaapkamer meer karakter te geven.

5. Een loveseat

What happens in the bedroom, stays in the bedroom. Waarom zou je gaan voor een stom klein bankje als je ook ruimte hebt voor een ware loveseat waar je lekker op kunt zitten en liggen. Met behulp van lekkere kussens en plaids maak je dit een comfortabele oase voor jou en je partner.

Meer tips voor de inrichting van de slaapkamer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 alternatieven voor het bankje aan het voeteneind van je bed
Sluiten