Dit eclectische interieur biedt genoeg (vloerkleed) inspiratie

Als je niet kunt kiezen tussen verschillende stijlen, dan is een eclectisch interieur wat voor jou! Mix & match en creëer zo je eigen karaktervol thuis. Met diezelfde speelsheid decoreerden de bewoners van dit appartement ook hun vloeren.

Spoiler alert: wij zijn een beetje verliefd op het vloerkleed met stipjes.

Van dit fijne interieur gaan je mondhoeken toch spontaan omhoog krullen? Genoeg voor een degelijke portie styling inspiratie! Wat dacht je van hangplantjes aan je muur, een ladder in de keuken of een piano als eyecatcher in huis. Het grafische vloerkleed met lijnen en stipjes geeft het geheel een speelse knipoog – wij zijn fan!

Bankhangen na het avondeten? Nee hoor! Het kan ook gewoon tijdens – zonder tv.

>> inspiratieboost: 12x een bank bij de eettafel

Met een witte keuken heb je een strakke basis. Geef hier je eigen draai aan door bijvoorbeeld plankjes te decoreren met jouw favoriete kruiden en kookboeken of pin je lievelingsrecept aan een prikbord. Een vloerkleed staat overigens ook leuk op de keukenvloer. Als je een smalle keuken hebt, dan is een loper een goede optie.

Hoe meer kussens, hoe beter! Een hoekbank zonder rugleuning kun je verzachten met een zee aan kussens. Ook handig: onder de bank is extra opbergruimte. Ideaal als je klein woont bijvoorbeeld.

Kijk verder
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Nooks

Reageer op artikel:
Dit eclectische interieur biedt genoeg (vloerkleed) inspiratie
Sluiten