Joëlle Kraaij
Joëlle Kraaij Shopping 28 sep 2016

Budget finds: 7x zwart-wit vloerkleden onder de 45 euro

Ook bij Roomed houden we van budgetshopping. Daarom zoeken we voor jou de vetste designs met de zachtste prijsjes. Zo kun jij het thuis gezellig maken zonder al teveel geld uit te geven!

Een simpele manier om de najaarslook in huis te halen is door middel van een vloerkleed. Een tapijt is niet alleen lekker warm aan je voeten, maar geeft ook extra sfeer aan je interieur. Wij hebben de mooiste vloerkleden voor je uitgekozen in zwart, wit en grijstinten. Alle kleden zijn geprijsd onder de 45 euro.

Weet je niet zeker welk kleed juist is voor jouw slaap- of woonkamer? Deze infographic helpt je bij het kiezen van de juiste vorm en grootte.

Bron: By Noth

Ombre €28,50

Bron: Karwei

Bohemian €39,95

>> 5 tips voor het kiezen van het perfecte vloerkleed

Grafisch €34,00

Bron: Wehkamp

Natural €29,95

Zwart, wit en grijstinten passen eigenlijk bij elk interieur en kunnen een goede basis vormen. Je kunt kiezen voor een effen vloerkleed of juist voor een print. Kijk bijvoorbeeld even binnen bij dit huis, waar zwart en wit de boventoon voeren. Het interieur lijkt daar net een zwart-wit foto. Wil je meer inspiratie voor het combineren van vloerkleden in je woonkamer? Check daarvoor even deze inspiratieboost.

Bron: By zenz

Triangel €42,95

Bron: Home24

Azteken print €29,99

Bron: Bijenkorf

Rond €42,00

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Budget finds: 7x zwart-wit vloerkleden onder de 45 euro
Sluiten