Lotte Wullems
Lotte Wullems Shopping 16 oktober 2017

Vitra opent een pop-up store in Amsterdam waar jij je eigen Eames stoel kunt ontwerpen

Persoonlijk kijk ik niet uit naar de komende, koude maanden – maar Vitra maakt het einde van het jaar een stuk minder guur: er komt namelijk een pop-up store in Amsterdam (en een in Zürich). De tijdelijke winkels staan in het teken van de Eames Plastic Chair, een ontwerp van Charles en Ray Eames. En het leukste is: je kunt zelf je eigen ontwerp samenstellen!

Stap in de voetsporen van Charles en Ray en creëer de voor jou perfecte, iconische stoel. Vanaf 3 november opent de Vitra pop-up store in Amsterdam, gedurende drie maanden.

Planete deco

Jouw eigen ontwerp

Je hebt keuze uit een breed scala aan onderstellen, 14 zitschaalkleuren en 28 verschillende bekledingen voor de Eames Plastic Chair. Met die eindeloze combinatiemogelijkheden kunnen ze dan hun eigen model creëren. Via een digitaal bestelproces zijn er wel meer dan 100.000 mogelijke designs.

En je hoeft gelukkig niet lang op jouw ontwerp te wachten: bestellingen worden bij de klant thuis geleverd, voor veel modellen zelfs binnen 48 uur.

By Kiki

En zoals je wellicht weet, zijn wij fan van deze klassieker. De veelzijdige stoel past in elk interieur en kan in elke kamer. Van een aantal (verschillende) exemplaren aan je eettafel tot een eyecather in je home office.

Meer inspiratie? Check deze fantastische binnenkijker.

Vitra Pop-Up Store Amsterdam
Reestraat 14
1016 DN Amsterdam

Openingstijden:
3 november 2017 – 27 januari 2018
Maandag: gesloten
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 12.00 uur – 18.00 uur

Reageer op artikel:
Vitra opent een pop-up store in Amsterdam waar jij je eigen Eames stoel kunt ontwerpen
Sluiten