Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 4 aug 2017

Al jaren op onze wish list: een visgraat vloer in de woonkamer

We kunnen er geen genoeg van krijgen: een visgraat vloer in de woonkamer. Zo’n vloer is altijd een goede basis voor een stijlvol interieur. Vaak gaat hij gepaard met een modern en klassiek interieur, maar dat hoeft niet per se! Tijd voor wat inspiratie.

Wij hebben de mooiste interieurs met een visgraat vloer in de woonkamer voor je op een rij gezet. Enjoy!

Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten hout, dus ook ontzettend veel verschillende visgraat vloeren. Donkere houtsoorten geven je interieur warmte, terwijl lichte houtsoorten een frisse look creëert.

Je kunt je vloer natuurlijk ook gewoon zwart of wit verven. Gebruik dan dit handige stappenplan die je precies vertelt hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Een visgraat vloer in de woonkamer kan soms voor wat ‘drukte’ zorgen. Maar gelukkig hebben zijn er een aantal handige trucjes om dit effect te verminderen. Zet je meubelen bijvoorbeeld allemaal evenwijdig aan elkaar. Voor meer tips: kijk even hier.

Het staat prachtig, zo’n visgraat vloer in de woonkamer, maar past het ook bij je stijl en de rest van je interieur? Wij hebben wat handige algemene guidelines voor je uitgestippeld die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste vloer. Check ‘m hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Al jaren op onze wish list: een visgraat vloer in de woonkamer
Sluiten