Frederique Rekers
Frederique Rekers Trending 5 mei 2021

Even wegdromen: hier zie je een virtuele tour door de tuinen van Disneyland

Een grotere fantasiewereld bestaat er niet: Disneyland Parijs. Door de pandemie zijn de deuren van Disneyland nog even gesloten, maar met de nieuwste virtuele tour door de tuinen van Disneyland Parijs komen we wel erg dichtbij deze magische wereld.

Voor alle Disney-liefhebbers maar ook voor de mensen die er nog nooit zijn geweest: deze online magische wereld wil je écht even zien.

De tuinen van Disneyland Parijs

De video van drie minuten neemt je mee door de idyllische tuinen van Disneyland Parijs. Elk park en ook de tuinen zijn ontworpen met aparte themagebieden waardoor het een meeslepende ervaring is.

Nog nooit in Disneyland Parijs geweest? Dan wil je de video zeker even bekijken.

Zo lekker: met deze Disney-inspired geurkaarsen ruikt jouw huis altijd naar Disneyland

De virtuele tour

Een van de tuinmannen van het Park (Sebastien) neemt je eerst mee naar Frontierland. Het land van achtbaan Big Thunder Mountain en Phantom Manor.

Frontierland is het enige themagebied met een eigen achtergrondverhaal, de attracties vullen elkaar aan en het is een bijzonder en een beetje spannend gedeelte van Disney.

Cadeautje voor je kat: dit Mickey Mouse kattenbed is voor elke Disney-fan


Vervolgens kom je nog langs Adventureland waar je veel wilde bomen en planten ziet. Dit gedeelte is een mengeling van exotische landen en zoals de naam al zegt is het verder een extreem avonturiers thema.

Als laatst neemt hij je natuurlijk nog mee naar Fantasyland. Dit is een van de bekendste landen van het magische Disney. Hier komen heel veel sprookjesfiguren tot leven. Denk aan Sneeuwwitje, Pinokkio, Peter Pan en het vliegende olifantje Dumbo.

Leuk voor de kids: Disney lanceert een digitale adventskalender


Bekijk hieronder de video:

Wauw, wij zijn flink onder de indruk. Disneyland Parijs laat ons echt weer geloven in magie en dat kunnen ze blijkbaar zelfs via onze beeldschermen doen.

Het is misschien nog even wachten tot we écht naar het prachtige Parijs kunnen maar deze virtuele tour door de tuinen maakt ons nu al heel erg blij.

Voor alle Disney-fans: deze vloerkleden zijn zowaar heel stijlvol in je interieur!

Disney virtuele tour
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Apartmenttherapy

Reageer op artikel:
Even wegdromen: hier zie je een virtuele tour door de tuinen van Disneyland
Sluiten