Jaime Andreas
Jaime Andreas | LinkedIn Diy 2 april 2020

Wij zijn groot fan van DIY-blog Vintage Revival

Het land van DIY-bloggers en Instagrammers is oneindig. Tussen al die bloggers zitten pareltjes die het waard zijn om even apart te noemen. In deze wekelijkse rubriek kijken wij naar DIY-blogs met leuke nieuwe knutsels voor in je interieur. En deze week is een persoonlijke favoriet aan de beurt: Vintage Revivals.

De geweldige vrouw achter Vintage Revivals is Mandi Gubler die zichzelf ook wel de Fearless DIYer noemt. Ze pakt op haar blog grootse projecten aan en creëert vaak op een hele goedkope manier nieuwe spullen en decoratie voor in huis. Het is inspirerend hoe zij van overgebleven stukjes hout op een heel nieuw meubel kan maken.

Onze favoriete DIY’s van Vintage Revivals

Omdat we haar DIY’s zo tof vinden, kunnen we het natuurlijk niet laten om een aantal te laten zien. Voor de meeste van Mandi’s projecten heb je even tijd nodig en genoeg gereedschap om het te realiseren.

Onwijs leuk vinden wij deze DIY fotorand. Niet alleen kun je op deze rand leuke foto’s neerzetten; je kunt hem ook gebruiken als kapstok om verschillende dingen aan te hangen. Het staat leuk en het is handig. Bovendien is dit een perfecte DIY wanneer je nog niet zo handig bent.

Zelf maken? Deze toffe DIY vind je hier.

Tof als decoratie in ons interieur vinden we dit memo board gemaakt van een random overgebleven plank. Het is leuk om mooie kunst, kaarten en tekeningen aan te hangen. Maar het is ook leuk om planten op een slimme en originele manier op te hangen.

Zelf maken? De DIY vind je hier.

> Lees ook: Zo creëer je een gallery wall zónder schilderijen (ja, het kan echt)

Deze DIY is alweer van een hele lange tijd geleden, maar dat maakt hem niet minder leuk. We schuiven niet onder stoelen of banken dat we dol zijn op planten in ons interieur. Dus als we dan een nieuwe manier vinden om ze op te hangen of neer te zetten: kassa! Daarom waren we meteen verliefd op deze DIY manier om planten op te hangen. Een simpele maar effectieve DIY.

Zelf maken? Hier vind je deze DIY.

Wat Mandi ook vaak doet, is van bestaande meubels een andere versie creëren. Vaak maken haar versies van deze meubels beter gebruik van de ruimte waar ze in staan of krijgen de meubels hierdoor een persoonlijk touch. Zo bijvoorbeeld de oude vertrouwde BILLY boekenkast van IKEA. Vintage Revivals heeft hem omgetoverd!

Zelf ondernemen? Dat kan. Hier vind je de DIY!

Meer toffe DIY-blogs zoals Vintage Revival ontdekken?

Reageer op artikel:
Wij zijn groot fan van DIY-blog Vintage Revival
Sluiten