Florence
Florence Interieur 6 mei 2016

Vintage koffers als te gekke accessoire in je interieur

Wij zijn gek op vintage koffers. Ze intrigeren ons. Hoe oud is de koffer, wie was de eerste eigenaar, welke landen heeft ‘ie allemaal gezien, welke verhalen en herinneringen schuilen erachter? Zulke vintage, lederen koffers worden vaak niet meer gebruikt om mee te reizen, maar je kunt ze wel nog heel goed gebruiken in je interieur! Stapel ze op als nachtkastje naast je bed, zet de klep open en en zet er mooie planten in of zet ze gewoon opgestapeld op de grond. Het ziet er niet alleen te gek uit, maar het zorgt ook nog eens voor meer opbergplek!

Bekijk voor meer inspiratie ook ons moodboard: Een vleugje vintage in het interieur.

Bron: Mokkasin
Bron: BHG

In het meest stijlvolle hotel van Milaan, The Yard, staan in zowel de lobby als de suites prachtige koffers opgestapeld. Zowel oude lederen koffers als prachtige vintage koffers van Louis Vuitton! Bekijk hier het complete interieur.

Bron: CB2
Bron: Alvhem

>> 5 simpele tips voor een Scandinavische look

Wil je juist meer rust creëren in je interieur? Schilder of spuit de vintage koffers dan in één kleur. Met wit geef je je interieur een moderne look, zwart maakt het heel stijlvol en met een fel kleurtje zijn de koffers de perfecte toevoeging aan de kidsroom!

Bekijk ook: DIY vintage koffer als bijzettafel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vintage koffers als te gekke accessoire in je interieur
Sluiten