Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Interieur 20 apr 2016

Vintage items in de slaapkamer voor een persoonlijke look

Wil je je huis een meer persoonlijke look geven? Ga dan voor een vintage slaapkamer! Vintage items geven je interieur een unieke uitstraling en vooral de slaapkamer is hier de perfecte ruimte voor. Om de mooiste items te scoren zijn tweedehands winkels en markten the places to go. Scoor een paar oude schilderijen of een mooie houten kast en combineer deze vintage items met modern, Scandinavisch of mid-century design.

Wat we steeds vaker zien is een gallery wall boven het bed. In dit artikel geven we je wat inspiratie voor zo’n fijne wand vol mooie beelden.

Bron: Entrance
Bron: Entrance
Bron: Ahre

Vintage items geven de ruimte vaak een romantische uitstraling, maar dit hoeft natuurlijk niet! Als je vintage spullen combineert met industriële objecten krijgt de slaapkamer een stoerdere look. Van bovenstaande slaapkamer maakten we een fijne shop the look, bekijk ‘m hier!

Bron: Entrance
Bron: Bjurfors

Heb je tijdens het vintage shoppen een mooie kast gevonden maar weet je eigenlijk niet waar je ‘m kwijt kunt? Bedenk dan goed waar je de kast nog meer voor kunt gebruiken. Zo is een mooie oude servieskast echt niet alleen geschikt voor servies. Je geeft de slaapkamer een unieke look door de kast te gebruiken voor bijvoorbeeld linnengoed, handdoeken of kleding. Bekijk deze binnenkijker voor meer inspiratie!

Bron: Entrance
Bron: Entrance

Wil je het interieur helemaal compleet maken? Wat dacht je van een wand met bloemenbehang? Bekijk dit artikel voor de mooiste inspiratie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vintage items in de slaapkamer voor een persoonlijke look
Sluiten