Vintage vibes in een heerlijk appartement in Göteborg

Heeft jouw opa, oma of oudtante ook zo’n fijne zolder waar ze oude meubels opslaan omdat het ‘zonde is om weg te gooien’? Wat een mazzel! Hoewel je het in eerste instantie misschien niet ziet, komen uit zulke zolder-verzamelingen vaak de mooiste spullen tevoorschijn. Net als in veel tweedehands winkels moet je in zo’n rommelschuur even door de troep heen kijken. De meubels die er daar heel oubollig uitzien, kunnen in jouw huis dé eye catcher van je interieur worden. Dit fijne vintage interieur in een appartement in Göteborg zal je vast en zeker inspireren!

Bekijk ook dit fijne appartement vol vintage meubels met een bohemian tintje.

Deze fantastische fauteuil heeft een fijne bloemenprint en staat prachtig bij de lichte muren en de lichte vloer. De stoel wordt gecombineerd met een moderne lamp. Een perfect leeshoekje!

>> 4x zo creëer je jouw perfecte leeshoek

De hoekbank is hier vrij modern, maar past heel goed bij de rest van het vintage interieur. Wij vinden vooral de gallery wall bestaande uit lege lijsten fantastisch. De lijsten in verschillende materialen, maten en vormen geven de zithoek een speelse look. Dat zien we wel vaker, maar toch is deze gallery wall weer anders dan de rest. Dat komt natuurlijk doordat er maar enkele foto’s en schilderijen zijn opgehangen.

Wil je zelf ook zo’n gallery wall – met óf zonder kunst – creëren? Bekijk dan voor meer inspiratie dit artikel.

Ook de slaapkamer gaat helemaal mee in de vintage vibe. De budgetproof versie van de Koushi lamp is echt geniaal! Met een ijzeren frame en een kussensloop kom je al een heel eind. Bekijk voor meer voorbeelden even dit artikel, zodat je ‘m perfect na kunt maken.

Vond je dit interieur te gek? Je kunt de meubels natuurlijk ook scoren bij de kringloop of tweedehandse winkel. Soms hebben die vintage finds wel even een opknapbeurt nodig en daarvoor kun je dit artikel weer bekijken met tips.

55kvadrat.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Vintage vibes in een heerlijk appartement in Göteborg
Sluiten