Dit is het ultieme droomhuis van elke vintage liefhebber

Ga jij het liefst zo vaak mogelijk op jacht naar de allermooiste vintage items en staat jouw huis vol met bijzondere tweedehands spullen? Dan ga je dit huis helemaal fantastisch vinden. Prachtige schilderijen en posters aan de muur, kleurrijk bloemenbehang en oude klassieke meubels: dit vintage interieur heeft het allemaal.

Neem een kijkje en laat je inspireren!

Vintage interieur
Vintage interieur

Too much is never enough, lijken de bewoners gedacht te hebben tijdens het stylen van dit huis. En we geven ze groot gelijk. De behangen muur gecombineerd met een witte wand vol foto’s en posters geeft een vrolijke en speelse touch aan het woongedeelte. Geen plekje is onbenut gelaten!

>> Lees ook: hét bewijs dat een vlinderstoel in elk interieur past

Rondom de deuropening naar de slaapkamer is een prachtige vintage gallery wall gecreëerd met oude platen en posters. Vaak is een gallery wall een duidelijk focuspunt in een interieur, maar in dit huis is dat niet per se zo. Er is namelijk zó veel te zien, dat de gallery wall een kleiner onderdeel van het geheel vormt en juist heel mooi opgaat in de rest van het interieur.

De slaapkamer heeft een schattige look met kussentjes met bloemenprint in verschillende zachte kleuren.

VIntage kunst

Hoe leuk is deze mini home office bij het raam? Zo zie je maar weer dat je heus niet altijd veel ruimte nodig hebt om een fijne werkplek te creëren.

Een home office met kunst zorgt voor meer creativiteit! Kijk hier voor meer inspiratie.

Gouden kraan

Deze prachtige gouden kraan maakt de vintage look zelfs in de badkamer helemaal compleet.

Vintage balkon

MEER LEZEN
Verliefd op vintage? Wij ook. Maar hoe zorg je nou dat oude meubels in een goede staat blijven zodat je er ook in je huidige interieur van kunt blijven genieten? Wij deelden onlangs deze vier handige tips voor het opknappen van je laatste vintage vondsten.

www.alvhem.com

Reageer op artikel:
Dit is het ultieme droomhuis van elke vintage liefhebber
Sluiten