Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 5 aug 2019

De slaapkamer van dit vintage appartement is niet wat je verwacht (spoiler: het behang!)

Soms heb je van die interieurs die je volledig verrassen. Waarvan je mond wagenwijd open gaat staan, om het zo maar even te noemen. Dit appartement was er zo eentje. Waar de woonkamer volledig vintage is, spring de slaapkamer er ineens wel heel erg uit.

Ook benieuwd geworden? Bekijk het op de foto’s hieronder:

vintage appartement met behang
vintage appartement

We beginnen nog even bij de woonkamer die we volledig verwacht hadden. Het is namelijk een woonkamer die precies in het kopje ‘vintage woonkamer’ past. Alhoewel, dat drukke behang is toch wel een eyecatcher te noemen. De kleuren van het behang passen precies bij het vintage interieur.

De woonkamer is niet groot, maar de ruimte die er wél is is volledig benut. Op het eerste gezicht komt deze woonkamer niets te kort. Het enige dat we toch echt wel missen, is een lekker warm kleed onder onze voetjes.

vintage appartement

Door de grote openslaande deuren komt er veel licht naar binnen. Als er in dit huis een kat rondloopt, dan kunnen we ons voorstellen dat die stoel het favoriete plekkie van die kat zou zijn..

vintage appartement

Ook fijn: een minimalistische eetkamer. Het witte tafelblad is niet alleen prefect voor al je foodie Instagram-foto’s, maar zorgt ook nog eens voor een fijne en cleane look.

slaapkamer met blauw behang
slaapkamer met blauw behang

Hallo tof behang in de slaapkamer

Dit behang. De kleuren zijn prachtig en diep, om nog maar te zwijgen over de talloze details. Het behang is van Morris & Co en je kunt het onder andere hier kopen.

Het gordijn van de slaapkamer is lekker nonchalant aan één kant van de roede neergehangen. Daar houden we wel van, een beetje asymmetrie in huis. De gordijnen zijn overigens gemaakt van een mooie, volle velvet stof waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Wat ons betreft een prachtige kleur voor een luxe gordijn.

Meer mooie interieurs om verliefd op te worden:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

kvarteretmakleri

Reageer op artikel:
De slaapkamer van dit vintage appartement is niet wat je verwacht (spoiler: het behang!)
Sluiten