Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 3 jan 2021

Na het zien van de foto’s van dit interieur willen we ook groene muren

Als je gek bent op een steengoede vintage inrichting, klik dan nog niet weg. We hebben een vintage appartement gevonden met kleurencombinaties waar je kippenvel van krijgt. Tip van de sluier: je gaat in deze binnenkijker onwijs veel groen terugzien.

Op de muur, in de keuken… wij bestellen alvast een pot groene verf bij de bouwmarkt, want na het zien van deze foto’s willen we niets anders meer.

vintage appartement met groene muur
Bron: Bolaget

Vintage meubels zijn vaak gemaakt van een goede kwaliteit hout – en daarmee zijn de meeste meubels dan ook bruin. Wij worden wel warm van een houten kast, tafel of bank met zo’n donkerbruine gloss, waardoor het er nog als nieuw uitziet.

Vintage kleurenpalet

Deze warme look matcht enorm goed met een frisse donkergroen, en daar hebben we bewoners van het appartement dan ook goed gebruik van gemaakt. We zien de kleur groen praktisch op elke muur van het huis terug, waardoor er een vintage kleurenpalet ontstaat waar we stiekem jaloers op zijn.

Om het geheel niet té donker te laten worden, is er gekozen voor witte details. Denk aan het plafond, een wit keukenblad en veel wit in de schilderijen aan de muur. Ook hebben ze het geluk dat het appartement lekker licht is.

vintage appartement met groene muur
Bron: Bolaget
vintage appartement met groene muur
Bron: Bolaget

Dit is nog eens slim gebruik maken van de ruimte die je hebt. In plaats van een standaard keukenkastje, is er gekozen om een vintage kast op het aanrecht te zetten. Zo krijg je die vintage uitstraling ook in een modernere keuken, en we vinden de uitkomst meer dan stijlvol.

vintage appartement met groene muur
Bron: Bolaget

Andere details die we vaker terug zien komen, zijn oude accessoires. Denk terug aan de weegschaal op het aanrecht, maar ook de bovenstaande kristallen woonaccessoires. Alles straalt die klassieke vintage look uit, maar wel op een eigentijdse manier. En dat vinden we dan weer heel knap gedaan.

Nog meer mooie appartementen bekijken:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Na het zien van de foto’s van dit interieur willen we ook groene muren
Sluiten