Marble heaven: deze villa in Taiwan is super stijlvol

Dat de designers van Vattier Design dol zijn op marmer blijkt wel. We zien het materiaal namelijk overal terug; op de wanden, de vloer, de meubels en zélfs de trap is van marmer. Toch wordt dit huis niet kil en wij laten je zien hoe dit komt…

Bekijk ook eens dit moodboard waar wij onze liefde voor marmer laten zien!

Stijlvolle materialen in huis

In de woonkamer zien we een marmeren wand. De donkere kleur zorgt voor een mooi contrast met de witte vloer. Om de ruimte wat sfeervoller te maken is er gekozen voor grote vloerkleden die elkaar overlappen. Het plaid en kussens op de bank zorgen voor wat gezelligheid in de ruimte.

Ook in de eetruimte met keuken zien we weer marmeren items. De blauwe stoelen zorgen voor een beetje kleur in de ruimte en passen prachtig bij het marmeren tafelblad. Boven de tafel hangen sierlijke zilveren lampen die de eethoek een Marokkaanse touch geven.

Met een glazen wand wordt de home office gescheiden van de trap. Hierdoor ontstaan er toch twee ruimtes maar is er wel mooi lichtinval. Door een gekleurd vloerkleed neer te leggen wordt er wat warmte gebracht in de ruimte.

Het blauw zien we terug in de eetkamer en de home office, maar ook in de slaapkamer. Deze slaapkamer bewijst tevens dat de Eames Elephant echt niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook prachtig staat als design item.

MEER LEZEN
Benieuwd naar meer prachtige interieurs vol marmer?!

www.vattier-design.com.tw

Reageer op artikel:
Marble heaven: deze villa in Taiwan is super stijlvol
Sluiten