Altijd al gedroomd van een eigen spa? Deze villa heeft het!

Deze prachtige nieuwgebouwde villa is gelegen op een helling met een adembenemend uitzicht over de Skurusundet. Het huis bevat veel ramen, waardoor je van alle kanten volop kunt genieten. Maar wat vooral onze aandacht trekt: de prachtige spa met sauna en hottub in de tuin!

Een wit interieur is heel mooi. Op deze manier lijkt je kamer groter dan dat hij eigenlijk is. Dit interieur bijvoorbeeld heeft een witte basis met zwarte en bruine contrasten.

grijs huis

Het buitenaanzicht van de woning is al te gek. Zoals je kunt zien is er hetzelfde materiaal gebruikt voor zowel de villa als voor het terras. Verder stroomt er veel daglicht het huis binnen door de enorme hoeveelheid ramen. Heerlijk!

grijs vloerkleed

Wat een fijne ruime eetkamer. Het interieur is wit met enkele grijze elementen om je aandacht naartoe te trekken. Mijn oog trok gelijk naar het betonnen keukeneiland dat fantastisch matcht met het vloerkleed onder de eettafel.

beton keukeneiland

Deze tijdloze witte keuken is uiterst stijlvol. De keuken beslaat twee muren zodat je lekker veel ruimte hebt. Via deze ruimte heb je een perfect uitzicht en directe toegang tot het zwembad.

Hier vind je de allermooiste zwembaden waar je nu een duik in wil nemen!

grijs vloerkleed

Net als in de eetkamer heeft de woonkamer een witte basis die gecombineerd wordt met verschillende grijstinten. Het wordt gezellig gemaakt door de gekleurde kussentjes op de bank. Ook hier word je overspoelt door ramen met een mooi uitzicht.

grijze badkamer

De enige ruimte die geen witte basis heeft is de badkamer, gelegen op de begaande grond. Wat heerlijk die dubbele douche!

buiten sauna

Daar is hij dan; de spa! Via de badkamer heb je toegang tot de privé welness en kun je heerlijk relaxen in de sauna en bubbelen in de hottub.

Psst.. met deze tips kun jij je eigen badkamer omtoveren tot luxe spa!

Meer zien

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Bron: Bjurfors.se

Reageer op artikel:
Altijd al gedroomd van een eigen spa? Deze villa heeft het!
Sluiten