Het rieten dak en de zwarte shutters maken deze villa in Laren uiterst charmant

Een huis ontwerpen dat de bewoners gelukkig maakt is voor een architect dé ultieme uitdaging. De bouwplek van deze villa kende een paar lastige beperkingen, maar niet getreurd; alles is tot in detail gelukt. De villa is strak en modern met een landelijke touch. Het prachtige rieten dak en de shutters maken de uitstraling vriendelijk.

Deze villa in Laren is ontworpen door architectenbureau Kabaz.

Vind je het uiterlijk van deze villa ook zo geweldig? Een strakke witte kleur met een rieten dak voor een natuurlijke en nostalgische uitstraling. De zwarte shutters aan de buitenzijde van de woning zorgen voor een heel mooi contrast. Shutters dienen ook als goede zonwering, kijk hier maar.

De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de villa. Zoals je ziet zijn er warme kleuren gebruikt om de uitstraling zo vriendelijk mogelijk te maken. De tafel matcht met de shutters. Heel mooi!

Er is gekozen om luxueuze materialen te gebruiken in de gehele woning. De keuken is strak met een mooi kookeiland.

Deze villa heeft alles waar de meeste alleen maar van kunnen dromen. Moet je deze wijnkamer eens zien! Het heeft zelf een bar waar je heerlijk je wijntje kunt gaan drinken.

Je kunt ook kiezen voor een kleinere variant, zoals de drankkast in deze woning.

Het houdt niet op met al die luxe. Een enorme infrarood sauna is gelegen in het souterrain. Heerlijk ontspannen na een dag hard werken.

Meer zien

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Bron: Kabaz.nl

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Het rieten dak en de zwarte shutters maken deze villa in Laren uiterst charmant
Sluiten