In deze villa in Oekraïne stelen de lampen de show

In deze villa in Oekraïne gaat alle aandacht uit naar het hoge plafond en de prachtige hanglampen die de ruimte vullen. Nou is een mooie lamp aan het plafond altijd een pluspunt, maar in deze villa hangen pas echte eyecatchers. De architecten wilden de hoogte van het plafond benadrukken en dat is goed gelukt als je het ons vraagt.

Lampen zijn altijd belangrijk, maar zeker in een hoog huis absoluut onmisbaar. Ook bij deze loft in Oregon zie je goed wat voor een effect een paar goede lampen in een hoge ruimte kunnen hebben.

Aan het plafond hangen meerdere Vertigo lampen van Petit Friture. Een goede keuze, want door het open ontwerp wordt de hoogte van het plafond extra benadrukt. Het is best een uitdaging om in een grote ruimte de goede lamp te kiezen. Één lamp is vaak te weinig, omdat het nauwelijks opvalt. Door meerdere grote lampen naast elkaar te hangen vallen ze meer op en maak je ook een statement. Heb jij (nog) geen idee wat voor een lamp in jouw woonkamer zou moeten hangen? Onze inspiratieboost met de fijnste verlichting voor in de woonkamer biedt vast uitkomst!

De hoogte van deze villa in Oekraïne is geweldig! Het hoge plafond zorgt er in combinatie met de hoge ramen voor dat het huis nog groter lijkt. Is jouw huis gezegend met een hoog plafond en vind je het daardoor nog wel lastig om een gezellige sfeer te creëren? Om je een handje te helpen, geven we een aantal tips waarmee je ook een ruimte met een hoog plafond een sfeervol kunt inrichten en afstylen.

Door het gebruik van donkere en natuurlijke materialen krijgt deze slaapkamer een prettige look. Ben je ook fan van die donkere muren in de slaapkamer? Check dan ook deze heerlijke inspiratieboost met de mooiste, donkere slaapkamers.

De kinderkamers zijn om van te dromen! Met stoer behang en verschillende niveaus wisten de bewoners de slaapkamers te transformeren tot heuse speelparadijzen. Wil je zelf ook de kamer van je kind een upgrade geven? Dan is het bed natuurlijke de beste plek om te beginnen. Wij zetten de tofste bedden voor in de kidsroom op een rijtje.

Niet alleen het interieur van deze villa in Oekraïne heeft een stijlvolle uitstraling, ook de buitenkant mag er wezen. Het strakke witte blok contrasteert met de omringende natuur. Maar door houten bekleding op de gevel past het huis toch goed bij de bosrijke omgeving.

Wat betreft architectuur is er in Oekraïne genoeg moois te vinden. Deze kunstzinnige loft in Kiev bijvoorbeeld, met een badkamer om van te dromen!

homeworlddesign.com

Reageer op artikel:
In deze villa in Oekraïne stelen de lampen de show
Sluiten