Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Kunst 27 aug 2018

5 websites waar je betaalbare kunst vindt voor onder de €50,-

Als jouw lege muur wel iets bijzonders kan gebruiken, betaal je voor originele kunst uiteraard de volle mep. Vaak is dat jammer genoeg niet echt een prijsje dat voor iedereen is weggelegd. Gelukkig zijn er nog een hoop andere alternatieven om toch aan mooie betaalbare kunst te komen en wij delen ze graag met je.

Onze tip: ga niet voor het echte werk, maar voor een print van het kunstwerk. Zulke prints, maar ook betaalbare kunst van (nog) onbekende kunstenaars, zijn op verschillende websites te vinden. Bekijk deze vijf voorbeelden eens!

1. Saatchi

Op de website van Saatchi kun je heel handig filteren op prijs, maar ook op soort kunst. Prints, schilderijen, collages of fotografie, het is er allemaal te koop.

2. Etsy

Etsy is een wereldberoemde webshop. Bijna alles wat je kunt bedenken is er wel te koop! Iedereen kan op Etsy een eigenlijk ‘winkeltje’ beginnen en daardoor is de website uitgegroeid tot een verzamelplaats van (jong) talent.

Bekijk de poster sectie eens, veel prints en posters die je tegenkomt in onze binnenkijkers zijn hier te koop. Maar de kunst afdeling is ook niet mis!

Ook leuk: Hier koop je onze favoriete posters uit Scandinavische interieurs

3. Society6

Een fijne webshop met prints voor aan de muur, maar ook voor op een douchegordijn, kleden, klokken of servies. Bij Society6 kies je een mooi ontwerp uit wat op allemaal verschillende soorten ondergronden geprint kan worden.

4. Art

De titel dekt de lading! Op Art.com kun je kiezen uit héél veel kunst. Zo’n Gustav Klimt aan de muur is zo wel erg makkelijk!

5. Minted

Als je op zoek bent naar hippe grafische vormen, kijk dan snel op Minted. Je bent hier ook aan het goede adres voor uitnodigingen, papier en stationary.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 websites waar je betaalbare kunst vindt voor onder de €50,-
Sluiten